Menu

Talaiot, Bernat: Ser de les illes encara ho fa més difícil

Talaiot 2022En ja multitud d'ocasions al nostre programa radiofònic i web hem fet esment a la quantitat i gran nivell de les bandes de casa nostra. Catalunya ara mateix té un planter de bandes de diferents estils pertanyents a la nostra escena musical nombrosa, de qualitat i cantant en diferents llengües (català, castellà o anglès).

Però... com s'està movent l'escena per territoris que ens poden i, de fet, són afins culturalment? Quina és l'escena que podem trobar a territoris com València o les Illes Balears? Fa poques dates vam poder comprovar que en el primer cas tenim oferta actual i notable. Vam entrevistar al nostre programa a Lazy Lane dels Jolly Joker en una entrevista que podeu recuperar en el marc del nostre espai radiofònic i canal de Youtube.

Ara és el moment de visitar virtualment les Illes Balears. Ho fem amb els Talaiot que recentment han passat també pel nostre programa per presentar-nos el seu segon disc, Dos: Repressió i Revolta, treball del que també podeu trobar la ressenya en la nostra web. Ja ens va cridar l'atenció la seva primera edició fins i tot entrevistant al grup, i que ens va deixar força bon regust. Calia esperar doncs què podien oferir en una segona proposta discogràfica. I la veritat que no s'hi han posat per poc en aquest Repressió i Revolta!! El treball tracta un fet poc conegut de la historia de Mallorca: la rebel·lió de la part forana de mitjans del segle XV comandada per Simó Ballester, així doncs un disc conceptual en tota regla.

Parlem doncs amb en Bernat del moment actual del grup i tota la feina que ha comportat, l'escena balear i la història conceptual que hi ha al darrere del disc. Com sempre, oferim tant tota l'edició del nostre espai radiofònic com el vídeo de l'entrevista que hem penjat al nostre canal de Youtube per si ens voleu veure les cares.

 

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?