Menu

Lazy Lane, Jolly Joker: No ens truquen de cap festival gran estatal

Jolly LokerSi alguna cosa no es pot queixar l'escena estatal i, m'atreviria a dir que la de casa nostra si considerem el lligams de Catalunya amb el País Valencià i les Illes Balears, és de bandes amb bon material i propostes per oferir. En tenim una bona mostra sovint al nostre espai radiofònic amb les novetats que anem oferint i també les entrevistes que tenim oportunitat de fer.

El ventall d'estils que ofereixen aquestes bandes és més que ampli per satisfer qualsevol seguidor sigui quina sigui la seva preferència. Tot i no ser uns nouvinguts una d'aquestes bandes que han estat constants en la seva proposta i tenacitat, són els valencians Jolly Joker.

Per posar-nos en antecedents si no els coneixeu tenen els seus inicis el 2009 quan Lazy Lane decideix començar amb una nova banda de hard-rock basada en els sons de les grans bandes americanes dels vuitanta i del nord d'Europa. Glam hard rock de l'estil de bandes com KISS, New York Dolls, Motley Crüe, Skid Row, Backyard Babies, Hardcore Superstar i un sense fi de bandes clàssiques.

La banda ha anat creixent i per citar només alguna dada el 2011 la banda va girar amb L.A. Guns tot i que ha patit diversos canvis de formació. El seu darrer treball és Loud & Proud, treball que ha fet que parlem amb el mateix Lazy Lane en el marc de la secció que mantenim al nostre espai radiofònic amb Ricard Altadill (Metal Hammer) i Jordi Tàrrega (Science of Noise) on comentem alguns aspectes de l'actualitat de la nostra escena musical i també entrevistem diferents bandes que ens semblen interessants.

Us oferim tant tota l'edició del nostre espai radiofònic com el vídeo de l'entrevista que hem penjat al nostre canal de Youtube per si ens voleu veure les cares.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?