Menu

Fran, Imperial Jade: És tot un honor per nosaltres tocar al Rock Fest, som uns afortunats

Seguim amb aquesta sèrie d'entrevistes que tenen com a propòsit donar a conèixer una mica millor les bandes que participen en l'edició del 2019 del Rock Fest Barcelona, un dels grans festivals de l'estat a nivell de rock dur i metall amb l'afegit que es celebra a casa nostra amb tot el que comporta de facilitats. És també una oportunitat per les bandes catalanes de poder tenir un lloc en un cartell de grans noms i donar-se a conèixer davant un públic que potser d'un altra manera seria més complicat. Aquesta és una de les virtuts d'un festival com aquest, el gran aparador que representen. És en aquesta vessant que ens volem centrar de bones a primeres ja que no per ser bandes més properes i amb major oportunitat de veure en directe segurament les hem de deixar de banda. És més, encara presenten atractius afegits en cites com aquestes com és el cas que ens ocupa.

Si vam iniciar aquesta sèrie amb els Deldrac, ara continuem amb Imperial Jade. La formació té dos discos al mercat Please Welcome i On the Rise. El primer ja va ser tota una sorpresa de bona feina amb aquest rock d'arrels als setanta i que van estar presentant en directe i vam poder veure'ls. Amb On the Rise han confirmat tot allò que apuntaven, girant de nou prolíficament com fa poc vam poder comprovar de nou en aquest cas a la ciutat de Lleida. Tocar al Rock Fest no els és nou, ja ho han fet en una ocasió i ara repeteixen, quasi un privilegi per una formació de casa nostra estar entre tanta estrella del rock i metall internacional.

El nostre interlocutor és el bateria Fran amb qui hem de confessar que vam enganxar quasi per sort quan 45 minuts de l'hora convinguda i sense quasi esperança de poder mantenir la conversa rebem una trucada del mateix Fran on confessa que una prova de so l'havia distret i fet oblidar del compromís. Això també va fer que la conversa fos més breu del que és habitual en nosaltres ja que tot just quinze minuts després teníem un altra conversa telefònica relacionada amb el festival i és que la cosa seguirà...

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?