Menu

Deldrac: Cal que els grups inverteixen en promoció

Iniciem amb aquesta una sèrie d'entrevistes que tenen com a propòsit donar a conèixer una mica millor les bandes que participen en l'edició del 2019 del Rock Fest Barcelona, un dels grans festivals de l'estat a nivell de rock dur i metall amb l'afegit que es celebra a casa nostra amb tot el que comporta de facilitats. És també una oportunitat per les bandes catalanes de poder tenir un lloc en un cartell de grans noms i donar-se a conèixer davant un públic que potser d'un altra manera seria més complicat. Aquesta és una de les virtuts d'un festival com aquest, el gran aparador que representen. És en aquesta vessant que ens volem centrar de bones a primeres ja que no per ser bandes més properes i amb major oportunitat de veure en directe segurament les hem de deixar de banda. És més, encara presenten atractius afegits en cites com aquestes com és el cas que ens ocupa.

Deldrac neix de les cendres d'un projecte engegat el 2016 que no va quallar resultant una mala experiència pels seus integrants que al final, sent la part positiva, va acabar sent una nova banda. Entre els seus membres trobem Eric Moya a la veu, David Saavedra al baix, conegut per bandes com DOOMSDAY o LUX DIVINA i a la bateria Mark Striker a més del que segurament resultarà el nom més conegut, Quimi Montañés ex-guitarra dels Legion, banda mítica del thrash a casa nostra i a l'estat. Acrediten ja un disc en la seva trajectòria, One More Day, One Day Less del 2016, on despleguem les seves arrels thrash i heavy tradicional.

Aprofitem la conversa per posar en antecedents a tots aquells que no coneixen a la banda, què significa i com afronten una actuació com la del Rock Fest (desvetllant fins i tot horari de la seva actuació encara no revelat en la data de publicació de l'entrevista) i on tindrà forta presència el nom de Legion així com revelar i aclarir alguns aspectes de la carrera de la mítica formació que han quedat difosos i amb molts mals entesos al llarg dels anys. A més, tenim la sort que l'entrevista és amb tota la banda des del seu local d'assaig i confessen que és la primera vegada que ho fan, tot un privilegi.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en comunió amb el nostre espai radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on a més de les entrevistes en el marc del programa trobem la música per il·lustrar-les. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?