Menu

John Kilmara: El Rock Fest és un reconeixement de la nostra ciutat a la nostra carrera

KilmaraSeguim amb aquesta sèrie d'entrevistes que tenen com a propòsit donar a conèixer una mica millor les bandes que participen en l'edició del 2019 del Rock Fest Barcelona, un dels grans festivals de l'estat a nivell de rock dur i metall amb l'afegit que es celebra a casa nostra amb tot el que comporta de facilitats. És també una oportunitat per les bandes catalanes de poder tenir un lloc en un cartell de grans noms i donar-se a conèixer davant un públic que potser d'un altra manera seria més complicat. Aquesta és una de les virtuts d'un festival com aquest, el gran aparador que representen. És en aquesta vessant que ens volem centrar de bones a primeres ja que no per ser bandes més properes i amb major oportunitat de veure en directe segurament les hem de deixar de banda, al contrari.

Kilmara són una formació de Barcelona que no són precisament nous en en l'escena ja que acrediten quatre treballs en directe el primer dels quals és Hunting Dreams del 2007, seguit de Don't Fear the Wolf del 2010, Love Songs and Other Nightmares del 2014 i el darrer Across the Realm of Time del 2018. L'ambició del grup no ha estat poca ja que des d'un primer moment aposten per no posar-se límits ni musicals ni alhora de difondre la seva música. D'aquesta manera han anat fent passos fins el present que es troben amb un treball editat de manera internacional amb bona distribució des d'una discogràfica grega. Han tingut oportunitat de tocar en festivals a Europa al costat de bandes com Deff Leppard o Whitesnake i no volen desaprofitar la ocasió de tocar a casa en un esdeveniment d'aquesta magnitud.

John Kilmara és sense cap mena de dubte amb qui parlar sobre el grup. Sobre les seves espatlles recau bona part de la responsabilitat del que ha aconseguit el grup. Persona afable i disposada a qui enxampem en el seu cotxe i ens atén amablement una tarda de divendres en una agradable conversa que us traslladem en la seva integritat.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?