Menu

Què veure a Barcelona Rock Fest 2022?

Rock FestEn ple mes de juny qui més qui menys ja està pensant en assistir a algun festival. Després dels darrers dos anys amb la pandèmia sembla que tot és més o menys normal tot i que el sector musical en directe continua força tocat. S'han produït algunes cancel·lacions, tant de bandes que han de participar en diferents festivals, com de festivals en sí. Un bon nombre, la majoria, es tiren endavant i si parlem d'un gran festival de rock dur i heavy metal a casa nostra, de què hem de parlar si no a la nostra web, és evident que hem de fer esment al Barcelona Rock Fest.

Que un festival de magnitud i amb els cartells que hem tingut els darrers anys estigui instal·lat a casa nostra ens hauria de tenir més que contents. No haver de fer cents o milers de quilòmetres per veure bandes punteres de la nostra escena, més ara tal com s'està posant la mobilitat, és meravellós. Així doncs des de Simfonia Metàl·lica no podem fer altra cosa que donar suport al festival, esperany que pugui superar el sotrac d'aquests dos anys, tirar endavant i poder celebrar més edicions per poder gaudir de les bandes més actuals, els clàssics de sempre i totes aquelles propostes que de ben segur sorgiran i seran les protagonistes de l'escena.

Però la cosa és... que tenim aquest any al cartell? Heu fet la vostra selecció? Quin dia és el que més us motiva? A falta de saber les distribucions horàries, no es sap en el moment d'escriure aquestes ratlles, sí que sabem la distribució per dies i volem fer un repàs i posar de manifest els nostres destacats per cada jornada. Abans, però, si voleu saber detalls com les dates, ubicació, entrades i demés us convidem a visitar la data dedicada al festival a la nostra agenda on trobareu tota aquesta informació i molta més.

DIJOUS 30

ACTUALITZACIÓ A 27-6-22: Si dèiem en la primera versió d'aquest reportatge que l'atractiu evident de la primera jornada és veure l'estat de forma dels Manowar, finalment qui tenia ganes de veure els Demaio&Co es quedarà amb les ganes. Posem-nos en antecedents per si hi ha algun despistat. Fa uns dies l'organització del Rock Fest feia pública una nota on afirma que no podia confirmar l'actuació del grup al festival, textualment:

A día de hoy, 21 de Junio, la situación es compleja.

Desde hace meses, queremos firmar un contrato que refleje de manera clara y precisa los acuerdos alcanzados sin exigencias de última hora.

La firma de un contrato con términos claros, entendibles y sin errores que nos aseguren su actuación, está siendo una labor realmente complicada y a diez días del festival seguimos intentándolo de todas las maneras posibles. Estamos trabajando en ello todos los días desde hace tiempo.

Con ello, no estamos diciendo que no vayan a actuar sino que en estos momentos, no lo sabemos, por extraño que parezca.

Mientras tanto, por el máximo respeto hacia vosotros y a los demás artistas que actúan el festival, las entradas de día para el Jueves 30 de Junio saldrán a la venta el próximo sábado 25 de Junio través de www.barcelonarockfest.com y www.seetickets.com

Sentimos mucho esta situación por todos los que apoyáis a Barcelona Rock Fest y especialmente por los fans de Manowar.

De fet, es pot dir que és un dels motius per voler anar al festival però la banda sempre genera dubtes i ja veieu que fins i tot abans de començar... Si parlem estrictament del concert deixant de banda els temes contractuals, no saps si et trobaràs la màquina de fer heavy metal que poden ser, i ho han demostrat en molts treballs discogràfics, o la riota d'uns venedors de fum pendents de fer numerets ridículs. És evident la seva aportació al heavy metal i poden passar fins i tot com referents però han creuat la línia, en molts sentits, ja massa cops com per tenir el dubte raonable sobre les prestacions que poden oferir en directe. Ara sembla que també cal posar en dubte el compromís que hagués pogut adquirir amb el festival. Està clar que les dues parts juguen les seves cartes segons els respectius interessos però els precedents no juguen massa a favor del grup ja que els seus actes han desvetllat que no són molt de fiar i quelcom similar va passar al Hellfest. Tot i així la banda va treure un comunicat responent al festival:

Sobre Barcelona Rock Fest 2022

En respuesta a la publicación realizada por Barcelona Rock Fest en sus redes sociales oficiales sobre nuestra actuación prevista para el 30 de junio de 2022 debemos comunicar lo siguiente:

Primero, debemos aclarar que las declaraciones contenidas en su anuncio no se ajustan a la realidad.

El promotor del festival y MANOWAR llegaron a un acuerdo en junio de 2020 sobre la actuación de MANOWAR en el Barcelona Rock Fest; de lo contrario, no habríamos autorizado ni apoyado el anuncio del festival sobre nuestra participación y sus esfuerzos promocionales.

Los promotores de este festival ahora están tratando de modificar unilateralmente los términos. El mayor deseo de MANOWAR es reencontrarse con nuestros fans españoles y actuar en el Barcelona Rock Fest. Esto solo será posible si los promotores cumplen los términos pactados.

Estamos listos para cumplir con nuestras obligaciones en virtud del acuerdo y hemos realizado esfuerzos sustanciales para prepararnos para este espectáculo. La única parte que se niega a cumplir con su parte del trato son los promotores de Barcelona Rock Fest al exigir cambios significativos en los términos en el último minuto.

Tenemos la máxima confianza en que la situación se resolverá y que los promotores del festival cumplirán por fin con sus obligaciones, para que los fans del Barcelona Rock Fest puedan ver el cabeza de cartel que se ha anunciado para el 30 de junio de 2022.

Lamentablemente, se han producido varios problemas con la organización de la edición de este año del festival, que esperamos no tengan que salir a la luz.

MANOWAR reitera que estamos preparados para actuar en este festival siempre y cuando se cumpla el acuerdo, y lamentamos profundamente todas estas molestias que está causando la promotora a los fans.

Esta situación en España no afecta a ninguna de nuestras otras actuaciones programadas.

Finalment no actuaran al festival. El comunicat que ha publicat Rock Fest ho deixa ben clar:

Lamentamos comunicaros que, por causas ajenas a Barcelona Rock Fest, MANOWAR no actuarán en el festival.

Hemos intentado de todas las maneras posibles llegar a un entendimiento razonable, pero lamentablemente no ha sido posible.

No podemos transigir a las exigencias e imposiciones de última hora que alteraban el normal funcionamiento del festival, incluso los días 1 y 2 de Julio. Motivos que, por razones de confidencialidad, no os podemos desvelar.

Lo sentimos mucho por todos los que apoyáis incondicionalmente al festival y especialmente por los fans de Manowar. Nuestra intención siempre ha sido que actuasen de nuevo en Barcelona Rock Fest pero esta vez no ha sido posible.

Gracias por todo vuestro apoyo

Barcelona Rock Fest

I com no podia ser d'un altra manera Manowar ha publicat la seva versió dels fets, en perfecte castellà per cert, i en to amenaçador que recorda molt el que va passar a Hellfest que reproduïm:

Queridos fans,

Nos acabamos de enterar al mismo tiempo que vosotros que el Promotor del BRF no cuenta con nosotros para la actuación del próximo día 30 de junio. Debemos deciros que todo lo que está publicando acerca de Manowar es completamente falso y tomaremos contra él las medidas legales oportunas.

El promotor acordó con nosotros en septiembre de 2021 unas condiciones para la actuación y ahora se niega a cumplirlas. Tenemos conocimiento de que ya había contratado una actuación con Avantasia, cuando todavía estábamos intentando solucionar el problema con él. Lo ha hecho todo a nuestras espaldas.

Reiteramos que, lamentablemente en la organización del Festival se han producido muchas irregularidades que tarde o temprano tendrán que salir a la luz. No hemos exigido ninguna condición de última hora. Lo que exigimos como es lógico es lo que se acordó y que ahora el promotor se niega a cumplir provocando por causas únicamente imputables al mismo que no actuemos en el Festival.

El único responsable de toda esta situación es el Promotor. Nosotros hemos intentado hasta el último momento, que se cumpliera el contrato que teníamos. De hecho, pensábamos que todavía estábamos a tiempo de arreglar todo esto cuando nos ha sorprendido el anuncio del nuevo grupo. Lo único que persigue el Promotor es enriquecerse a costa de nosotros actuando de forma despiadada y sin contar en lo más mínimo con las preferencias de vosotros, los fans.

Lamentamos profundamente esta situación puesto que teníamos unas enormes ganas de reencontrarnos con nuestros fans en el Barcelona Rock Festival 2022.

No dudéis que la verdad saldrá a la luz, con la ayuda de la justicia española si es necesario.

Aquí teniu les dues versions, cadascú que en tregui les seves conclusions.

Al mateix temps que la no actuació de Manowar s'ha donat a conèixer qui substitueix al grup, ni més ni menys que Avantasia.

Avantasia també ha volgut sortir al pas de tota la controvèrsia publicant el 27 de juny la següent nota:

Regarding Barcelona Rock Fest & Avantasia

We are really looking forward to play another show in Spain, for our fans, for the promoter, for us and for you!
One thing I have to set straight though, with all due respect: Manowar said the deal was arranged behind their backs and I believe this is misleading and puts us in an awkward place.
I have no clue about whatever differences between Manowar and promoters occured, but we are not the type of band to sneak in and take something from someone. When we were approached only a few days ago, first thing we did was try to get an overview of the situation and the differences were no secret, made public by Manowar and BRF. On Manowar’s page it sounded like: "The festival has problems we hope will not have to come to light.“

My feeling was: Hardened fronts, it reads like putting up pressure, and thinking of similar situations of the past I had a feeling: Ouch! Band overboard... And I thought if we don’t do it, Sabaton will, or Nightwish will have to play 4 hours… I wish everybody the best. But our job was to make sure, we set up a show within a few days, and I am aware how unfortunate it may be for Manowar’s fans. But we did not book anything behind anyone’s back. The hassle was in the press, word was out, and with some experience how things had been dealt with in the past you could tell: There’s an open slot, a case of emergency.

It wasn’t staged or planned, we said: How much time do we have to decide? 12 hours? Okay! We looked for a bass player replacement who can learn a 2 hours set within 3 days, crew people, truck drivers, flights, tour manager, Eric postponed a solo show. Because we’re starving to play. It’s not easy to set it up, but it all happened within less than a day. We might be crazy to accept the challenge, but these times are crazy.
No offense to anyone, we love Spain and wish everyone, including Barcelona Rock Fest, Manowar and their fans nothing but the absolute best,
Tobi / Avantasia

-----------------------

Sobre Barcelona Rock Fest & Avantasia

Tenim moltes ganes de fer un altre show a Espanya, pels nostres fans, pel promotor, per nosaltres i per vosaltres! Una cosa si que caldria aclarir, amb tot el respecte: Manowar ha dit que l'acord s'ha fet a les seves esquenes i crec que això és enganyós i ens posa en una situació incòmoda.

No tinc ni idea de les diferències que han tingut Manowar i els promotors, però no som el tipus de banda que es cola i pren res d'un altre. Quan ens van contactar fa només uns dies, el primer que vam fer va ser tractar d'obtenir una visió general de la situació i les diferències no eren cap secret, fetes públiques per Manowar i BRF. A la pàgina de Manowar es deia: "El festival té problemes que esperem no hagin de sortir a la llum".

El meu sentir va ser: Les posicions s'han endurit, sembla com que volen fer pressió, i pensant en situacions similars del passat vaig pressentir... ouch! una banda que caurà... I vaig pensar que si no ho fem, Sabaton ho farà o Nightwish haurà de tocar 4 hores... Els desitjo el millor. Però la nostra feina era assegurar-nos que podem organitzar-ho tot en pocs dies, i sóc conscient del desafortunat que pot ser pels fans de Manowar. Però nosaltres no hem fet res a esquenes de ningú. El problema va ser que la premsa ja ho va escampar, es va córrer la veu i, amb l'experiència de com s'ha tractat això altres cops: hi ha un espai disponible, un cas d'emergència.

No va ser planejat, vam dir: Quan temps tenim per decidir? 12 hores? D'acord! Busquem un substitut al baix que pugui aprendre's un set de 2 hores en 3 dies, gent de l'equip, conductors de camions, vols, tour manager, Eric va posposar un show en solitari. Perquè ens morim de ganes de tocar. No és fàcil organitzar-ho perquè tot va passar en un dia.

Debem estar bojos per acceptar el repte però són temps bojos. No volem ofendre ningú, estimem Espanya i desitgem a tothom, incloent Barcelona Rock Fest, Manowar i els seus fans res més que el millor.

Tobi / Avantasia

Ja ho veieu, tothom té a dir-hi la seva. L'exitós projecte de Tobias Sammet farà així en dues setmanes dos actuacions a l'estat espanyol. Uns estaran contents amb el canvi, altres decebuts. Hi haurà opinions per tots els gustos sobre les raons que cada part argumentarà. En el moment d'escriure aquestes línies Manowar no ha emès cap comunicat. Sigui com sigui i si tenim en compte l'atractiu musical, si Manowar el tenia Avantasia també. No es pot negar la riquesa que ha aportat aquest projecte a l'escena i el bon fer del sr. Sammet. Els seus directes fins ara han estat irrefutables i les opinions del seu concert a Rock Imperium són immillorables. Així que afegim a les nostres recomanacions, recordem que aquest era el motiu principal d'aquest reportatge, el concert d'Avantasia. Cal no perdre-se'l.

A partir d'aquí trobem els finesos Nightwish. El grup mai ha acabat de tenir el seguiment i repercussió per aquí que ha aconseguit a la resta d'Europa. Sí que la seva progressió ha estat constant i tocant en recintes amb més capacitat al llarg dels anys. El darrer cop que van tocar en gira pròpia a Barcelona va ser al Sant Jordi Club, recinte de notables dimensions però ni molt menys es va omplir. La diferència és que a la resta de països omplen aquests recintes de milers de persones sense problemes. Sigui com sigui el grup té àmplia experiència en festivals i són un referent del metall simfònic amb una de les millors veus femenines al respecte, Floor Jansen. No és el primer cop que toquen a Rock Fest, ho van fer en l'edició del 2015 i ara recuperant una data que havia d'haver succeït el 2019 presentant el que encara és el seu darrer Human || Nature quan per tot plegat vam poder entrevistar Tuomas Holopainen. Aquestes dues bandes ja justifiquen el preu de l'entrada.

A partir d'aquí tot un seguit de bandes habituals de festivals, de la banda mitja, que donen riquesa d'estils i que també cal tenir en compte en aquest dijous. Què dir dels Accept, tot uns clàssics però que en aquesta ja llarga etapa amb Mark Tornillo no ocupen als cartells el lloc que potser haurien de reclamar per història al nivell d'uns Maiden. Des que van tornar amb Tornillo han volgut ser rellevants treien nous discos i no viure de renda. Qui no vol escoltar de nou Fast as a Shark? Com en el cas de Nightwish els suïssos Gotthard, estrelles al seu país i més enllà tampoc han acabat de ser molt massius per aquí. La seva proposta plena de temes frescos i rockerts sempre es deixa escoltar.

En oposició els ucraïnesos Jinjer sembla que finalment poden fer les dates de festivals tot i el drama que viu el seu país. Si el que busques és contundència i virtuosisme ben amanit amb les darreres tendències ells poden ser el teu grup del festival, més tenint en compte el poder com a frontwoman de Tatiana Shmaylyuk. Pels seguidors del power metal més ortodox i amants de la velocitat desenfrenada Dragonforce pot satisfer aquest sector de públic.

Mai cal menystenir les bandes que completen el cartell d'un festival. Sempre trobem aquelles formacions d'estils més minoritaris però també apreciats pels fans, bandes de culte o noves propostes que fins i tot molts poden arribar a preferir que els caps de cartell on més gent es reuneix. També és oportunitat de veure aquests grups en millors condicions que en una petita sala. En aquesta primera jornada destacaria els finesos Insomnium i el seu death melòdic conjuntament amb la més exòtica proposta dels Myrath, de Tunísia, metall progressiu amb elements orientals.

DIVENDRES 1

Per la segona jornada val a dir en primer terme que s'han donat a conèixer dues baixes com són Symphony X i Anthem. Cap de les dues bandes pot estar present al festival i és que ajustar els calendaris de gira amb les restriccions encara presents en diferents indrets del planeta fan impossible la seva presència.

El major atractiu de la segona jornada al nostre parer és la tornada de Mercyful Fate. Qualsevol tornada d'una banda dels 80 amb una mínima rellevància, i que no ho hagués fet encara, desperta interès i aquest retorn no és excepció. Si les gires per Europa de King Diamond tenen força repercussió la banda que tants bons treballs va treure amb ell al capdavant no ha estat menys. Estan encapçalant festivals a tot Europa i s'espera un repertori rescatant el millor dels seus temes. Tot i que la reunió no té la formació que molts voldrien al complert no deixa de ser atractiva i és que es tracta d'un nom històric.

Menys exclusiu ni tant difícil de veure és Alice Cooper però resulta curiós com sempre ve de gust veure el sr. Fournier. Acredita una col·lecció de temes imbatibles. Festius, rockers i imprescindibles que continua defensant en directe de manera excel·lent. El show està a l'alçada del personatge i la seva música i la banda que l'acompanya és un escàndol de qualitat destacant sobremanera Nita Strauss entre els tres guitarristes que porta. Imperdible. No deixaria tampoc de veure els alemanys Blind Guardian que en els propers mesos presentaran nou disc del que pot caure algun tema tot i que en les seves primeres aparicions en festivals aquest estiu (Rock Hard per exemple) s'han marcat un set ple de clàssics absoluts dels seus inicis que van fer embogir més d'un. Els de Hansi Kürsch encara tenen un nom important dins el power metal i volen defensar-lo. Ben segur que ho faran bé a Barcelona.

Com dèiem, la segona fila de les bandes d'aquest segon dia té el hàndicap que Symphony X no tocarà sent una banda que molta gent tenia ganes de veure en directe. Sigui com sigui dos formacions clàssiques com UFO i Diamond Head ben segur que ens poden fer passar una bona estona quan acrediten un bon nombre de temes que han esdevingut referents i que tots tenim a la nostra retina. En contraposició Alestorm tenen una tirada indiscutible en festivals i per a qui agradi aquesta proposta més desenfadada i festiva serà una cita a tenir en compte. Per últim dos noms que creiem no es poden deixar escapar. En primer terme la proposta extrema de Bloodbath que des de la posició de banda underground però amb uns mèrits i membres destacats (el mateix Nick Holmes de Paradise Lost) és aquell toc distingit en el cartell per tots aquells que busquen caramels i fugir una mica dels grans noms. També en la part més extrema Evil Invaders estan tenint bona repercussió amb aquest speed-thrash molt arrelat en els 80, pot ser també una molt bona opció. En la vessant festiva i més gamberra no es pot oblidar la presència de Nashville Pussy que tenim segur que a cada directe que fan està assegurat el divertimento, la sorpresa i sornegueria més absoluta. Si amb tots aquests ingredients no pots passar una bona jornada de rock i metal en diversos estils és que tens un problema...

A darrera hora s'ha afegit al cartell els igualadins Crisix, poc cal dir de la seva vàlua en directe. Han tocat a Wacken, Hellfest i tantes altres places importants. Ja no ens ha sorprendre que estiguin en un festival de casa. Fa poc vam tenir ocasió de parlar amb el baixista del grup Pla Vinseiro que ens explicava per exemple les seves aventures per França en la gira del Hellfest.

DISSABTE 2

En la darrera jornada hi ha alguns dels plats considerats forts. En primer terme el reclam de Kiss que després de lustres sense venir a Europa o Espanya sembla que s'han abonat als festivals des de fa un temps. El seu nom és un reclam en qualsevol festival però està en dubte sempre actualment les prestacions del grup. El seu darrer pas pel Barcelona Rock Fest va ser agredolç i darrerament han sorgit certs dubtes sobre la dinàmica dels seus directes. D'aquesta manera caldrà veure què ens trobem però si estàs pel festival no pots deixar de veure què ofereixen i poder escoltar també una col·lecció de temes que tenim clavats al cervell, de fet, qualsevol persona del planeta terra m'atreviria a dir que ha escoltat alguna cançó de Kiss en algun moment... i això no és poc.

Judas Priest poden generar els mateixos dubtes. Ja sabeu que Ian Hill i Rob Halfors són els únics que aguanten de la vella guàrdia i les prestacions d'aquest darrer sempre es posen en dubte. Els anys passen per tots i no pots pretendre que un Painkiller soni igual en directe avui dia que fa 20 anys. Molts han dit que el grup ja comença a funcionar com una franquícia on el nom és l'important i no els membres. Sigui com sigui el que ens arriba de la seva participació en festivals a Europa darrerament és que la banda està compactada i sona més que bé tot i que Halford ha de mesurar molt les seves intervencions i to. Però qui es pot resistir a la col·lecció de temes que acrediten?? Completa el trio de bandes cap de cartell els Megadeth. La seva llegenda és evident que no està a l'alçada de dos tòtems de l'escena com els citats però el sr. Mustaine continua ferm en la voluntat de passejar els clàssics que acredita volent ser encara rellevant avui dia amb un disc que aquest mateix 2022 veurà la llum. El grup sempre ha comptat amb músics de primer nivell i el què acaba determinant com és un directe de la banda és l'estat de forma i ganes del sr. Dave.

Fora del trio considerats caps de cartell trobem Saxon que en altres circumstàncies podrien perfectament estar a primera fila i com a caps. L'estat de forma que han acreditat en els darrers anys continua sent notable i la longevitat en bones condicions de Biff Byford ja quasi digna d'estudi. És curiós com amb Saxon tot i la seva trajectòria, treballs i mèrits sempre han quedat en un brillant segon terme però això... segon terme. Per dir-ho clar, si no hi ha res més o són l'aposta ferma els trobem com a caps, si no doncs queden en una destacada segona posició. Caldrà veure l'horari que se'ls assigna però quasi m'atreviria a dir que no fallaran, en els festivals d'estiu s'han tornat una assegurança i diria que on es senten més valorats i estimats. Cada cop costa més veure'ls en gires de sales.

Doro sempre la trobaràs a punt per tocar on sigui. L'alemanya es mostra incansable, afable, dedicada a la música i als fans. Ens en va donar mostra quan la vam poder entrevistar en motiu de la sortida del directe commemorant Triump & Agony on ja ens parlava de la data del Barcelona Rock Fest amb ganes, aquí podeu trobar l'entrevista. Fins i tot en plena pandèmia i quan molts músics no tocaven en directe ella va voler explorar fórmules com concerts on la gent estava en cotxes. Una tot terreny. Cert que fa anys que repeteix fórmula i no es pot considerar que hagi tret material memorable tret d'alguns temes que destaquen una mica. La recerca de l'himne tipus All we are no li fa bé ja que aquestes coses passen de manera fortuïta i poc a poc la gent fa seu un tema. Aquest va ser el cas i difícil és que torni a passar quelcom similar. Malgrat tot ningú pot dir que no ho doni tot als concerts i en els festivals sempre dona un plus.

Comentari a part mereixen Angelus Apatrida. Ja formant part de les grans lligues de festivals la seva entrada aquest estiu a cartells com Graspop o Hellfest ho diu tot. Totalment consolidats com una referència del thrash a Europa, amb un directe solvent, una bona base de fans i un seguiment notable. Ja els hem pogut veure anteriorment al Rock Fest als escenaris grans i en bon horari i per si algú tenia cap dubte de la fe del grup en el que fa ara n'estan recollint els fruits. El seu darrer disc homònim és del millor que han fet, també vam poder parlar amb Guillermo Izquierdo sobre el treball i el que l'envolta, i l'estant passejant per tota Europa. Una de les cites imperdibles d'aquesta edició.

Pel que fa a les bandes més underground o menys destacades en el cartell hi ha dues perles que no deixaria passar. D'una banda la vena del rock més clàssic de la mà dels Blues Pills, una meravellosa aposta per reviure de manera actual el so i essència dels 70 amb nova vitalitat. Una de les recomanacions que volíem fer en l'altre extrem era el doom de My Dying Bride. Tota una referència que per l'exclusiva de la seva proposta i dels seus directes és absolutament obligada. La banda toca poc en directe i sempre ho fan de manera quasi seleccionada, sense gires de sales on poder veure un show propi, almenys de manera prou extensa per Europa, els festivals és l'única manera de poder tenir l'experiència dels seus directes. De fet, el mateix Aaron Stainthorpe ens ho comentava en una entrevista on donava molta importància a les condicions en què han de tocar en un festival ja que és clau per l'atmosfera adient pels seus concerts. Finalment no actuaran al Barcelona Rock Fest segons s'ha publicat, nota que reproduïm:

Los británicos MY DYING BRIDE se han visto obligados a cancelar su gira europea, por lo que no podrán actuar en Barcelona Rock Fest. Esperamos tenerlos pronto en la próxima edición del festival.

Aquestes són les nostres recomanacions pel Barcelona Rock Fest 2022, l'únic gran festival de heavy metal a casa nostra al que cal donar suport per poder mantenir la cita al llarg dels temps. D'aquesta manera demostrarem que sabem valorar tenir aquest nivell de cartell tant proper a casa amb el que representa. Oblidat de la pandèmia, de les restriccions, tots hem passat per dificultats, el sector de la música en directe molt més. És moment de veure si volem que això segueixo o no.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?