Menu

Barcelona Rock Fest

CARTEL-BARCELONA-ROCK-FEST-2022-JUNIO-copia-724x1024
Categoria
Festivals
Data
30/06/2022 - 02/07/2022
Lloc
Can Zam (Santa Coloma de Gramenet, Barcelona) - Can Zam, Avinguda de Francesc Macià, Santa Coloma de Gramenet, Barcelonès, Barcelona, Catalunya
08924, Espanya

Un cop més el Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet serà cita per tots els amants del rock i heavy metal. El festival va nèixer el 2014 i ara després de l'aturada per la pandèmia torna a arrencar el vol. Sí és cert, molt se n'ha parlat del festival en el darrer any. És més que evident que la promotora ha passat dificultats, s'ha liquidat la societat que era al darrere i ara n'hi ha un altra. Però la qüestió és... quina empresa del sector no ha passat dificultats en aquest període!!!?? Unes hauran tingut més múscul financer que altres i ho han resistit, altres gestionat millor els seus esdeveniments i els contractes signats. A la gent del Rock Fest segurament els va afectar més. 

Cert és que la política comunicativa del festival hauria de millorar, tenir a tots més i millor informats evitaria tanta especulació i rumorologia però tampoc voldria haver estat a la seva pell per gestionar tot plegat i poder sortir-ne de la millor manera. Ben segur que a això hauran dedicat els esforços. Sigui com sigui el que cal estar satisfet és que Catalunya tingui un festival de referència pel que fa a rock dur i metall i no calgui fer centenars o milers de quilòmetres per gaudir de les bandes de la nostra escena. Tots hauríem de donar suport a la seva celebració només pel que suposa tenir això un esdeveniment així tant proper. Per això des d'aquí, i després de cobertures com la que vam fer el 2019, volem fer avinent tota la informació del festival a mode de prèvia.

HORARIS

El dijous dia 30 obrirà les seves portes a les 16h així com el divendres i dissabte l'obertura està prevista per les 12h

ABONAMENTS I ENTRADES

Es poden adquirir abonaments pels tres dies així com per divendres i dissabte, no així encara pel dijous dia 30 que ho estaran properament. Entrades i abonaments es canviaran per pulseres per entrar i sortir del recinte quan es desitgi.

Una qüestió important, totes les entrades adquirides per les edicions prèviament ajornades de 2020 i 2021 seran vàlides per aquesta edició sense fer cap tràmit. El mateix passa amb els abonaments junior, a més, se n'ha posat a la venda de nou.

FESTIVAL SENSE DINERS

Una de les novetats serà que es mirarà d'implantar un sistema de pagament sense efectiu. Encara no se'n tenen tots els detalls.

APARCAMENT

Un dels temes més recurrents sempre és el transport i aparcament. El festival des del primer moment va apostar per no tenir zona d'acampada. Pels cotxes s'habilitarà zona amb cabuda per aproximàdament 1.000 vehicles gratuïta.

Tota la informació i venda d'entrades la trobareu a www.barcelonarockfest.com

 
 

Totes les dates

  • Desde 30/06/2022 a 02/07/2022

Powered by iCagenda

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?