Menu

Niu de Corbs: Tinc la idea conceptual per un segon disc

Niu de CorbsPonent també pot ser un indret des d'on emergeixin les tenebres amb tota la força possible. Fa un temps ja va quedar més que palès amb el primer treball de Niu de Corbs, metall extrem en forma de black metal i que va demostrar de manera fidedigna que des de i dins la boira es mouen coses. En el seu moment vam donar compte del llançament parlant amb el seu principal i únic impulsor, Dani, il·lustre de l'escena lleidatana que amb aquest projecte emergia d'uns moments difícils personals. Dani ha militat en formacions com Ether o Siroll per citar dues de les que podes ser més reconegudes. Fa uns anys va posar tot el seu esforç en tirar endavant aquest projecte que des de les primeres idees inicials encarades bàsicament a un fer-s'ho tot un mateix va anar mutant i ampliant horitzons fins al punt final on ha quedat enriquit i de quina manera. Ens ho explicava en una entrevista.

El que semblava impossible, si escolteu a través de l'enllaç l'entrevista entendreu la raó d'aquesta afirmació, però el grup s'ha embarcat en presentacions en directe. Una primera va tenir lloc a la ciutat de Saragossa degut a una insistent oferta. Una cosa ha portat a l'altra i ara el projecte té més dates previstes a Lleida i de nou a Saragossa, obrint la possibilitat de seguir tocant si hi ha ofertes. Per si fos poc el que era una edició en un únic i exclusiu format com és el vinil ara se li ha afegit el cd, amb un cuidat disseny marca de la casa. A més, sembla que un segon disc podria veure la llum en un període de temps imprecís però sembla més que probable que l'experiència tingui continuïtat.

No volem perdre l'ocasió de parlar de nou amb Dani, i com no pot ser d'un altra manera, en el marc del que s'està convertint en un petit temple de la cervesa i els vinils a la ciutat de Lleida, Grans Records, on sempre el trobaràs disposat a parlar. Parlem tot just una setmana abans de la data de presentació lleidatana per veure com s'encaren aquestes dates en directe i el futur del projecte.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?