Menu

Von Páx, Barbarian Swords: El metall extrem real ha de ser ofensiu i ultratjant

Barbarian SwordsBarbarian Swords són ben coneguts en l'escena més extrema. Des del 2012 amb aquella primera demo anomenada Crusaders of The Apocalypse han estat donant guerra amb les seves edicions discogràfiques cada dos anys fins aquest passat 2019 quan han trencat aquesta dinàmica, després de l'edició el 2018 del directe The Final Hour, amb el treball que ens ocupa Totemic Anal Turbofucker.

La proposta que ens fan amb aquest treball s'allunya del que ens tenien acostumat darrerament ja que han extremat, si això és possible, la seva música fins als límits d'estils com el black, death, war i tocs punk. Si algú esperava doom que s'oblidi. Com resa la mateixa fulla promocional que faciliten no cal esperar ni una sola concessió, odi gratuït, hedonisme pur i dur, nihilisme i misantropia arribant a cotes sàdiques.

La gravació, mescla i masterització ha anat a càrrec de Javi Félez als Moontower Studios aconseguint aquest so brut, descuidat i underground que fa encara que el resultat sigui més podrit i extrem. A més, cal destacar la intro creada i executada pel llegendari Ebola de Cryfemal i MuerT, Dios Te Salve, i fins i tot una versió de Cerebros Destruidos, l'incisiu himne de la banda de punk Eskorbuto. Prometen la major orgia de salvatgisme, brutícia i violència mai vista en un llançament discogràfic... extrem que també podem aplicar a aquesta entrevista amb el seu vocalista Von Päx.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?