Menu

Erik, Deldrac: No som una banda de tribut a Legion

DeldracDeldrac en els darrers 6-8 mesos han experimentat un creixement notable. De ser una banda força desconeguda la seva aparició al Rock Fest Barcelona 2019 els va fer aparèixer en l'escena. Com no podia ser d'un altra manera han sabut utilitzar el fet de tenir en les seves files un membre de tota una llegenda com a banda del thrash a casa nostra com Quimi Montañés i els Legion.

S'acostuma a destacar la figura del citat guitarrista per parlar de la formació però cal no deixar de banda la resta de membres, David Saavedra al baix, conegut per bandes com Doomsday y actualment també a Lux Divina, el bateria de Redshark Mark Striker i el nostre interlocutor, el vocalista Eric Moya. Val a dir que ja tenien un primer disc editat, One Day More, One Day Less, tot i que sembla que aquest segon serà el que els posicionarà i donarà conèixer després, a més, de signar amb la discogràfica The Fish Factory per editar el treball que ens ocupa.

En aquest segon treball ens presenten set temes on combinen agressivitat i melodia en una producció que ha anat a càrrec del mateix Quimi Montañés i masteritzat per Dan Swanö. Podeu llegir les nostres impressions sobre el treball en la nostra ressenya. Ara ja es troben en presentacions en directe i tot just una setmana abans de la de Barcelona aprofitem per parlar amb l'Eric tant sobre el disc, l'ombra dels Legion, els directes i l'actual moment del grup.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?