Menu

Niu de Corbs: Aquest projecte em va fer sortir del pou

Niu de CorbsCertament que des del racó més inesperat pot sortir una proposta creativa que et pot deixar sorprès. Aquest pot ser el cas d'un projecte pensat, gestat i parit a les terres de Lleida de black metal. Sí, si ho heu escoltat bé, black metal des de Lleida. El binomi pot sonar estrany però funciona i de quina manera.

Niu de Corbs és un projecte que s'ha gestat en la ment de Dani, un veterà en l'escena extrema de les terres de ponent i conegut pel seu pas per formacions com Ether o actualment Siroll per citar dues de les que podes ser més reconegudes. Fa uns anys va posar tot el seu esforç en tirar endavant aquest projecte que des de les primeres idees inicials encarades bàsicament a un fer-s'ho tot un mateix va anar mutant i ampliant horitzons fins al punt final on ha quedat enriquit i de quina manera.

Així doncs, tot plegat ha estat basat en tres pilars. En primer terme i els fonaments de tot la música. Un disc de black metal dur, cru i apassionat com pocs que ha estat editat exclusivament en vinil... tota una declaració de principis. En segon terme el "look" reflexat en merchandising en forma de samarreta d'una qualitat digna d'esment i tercer, donada la seva vinculació amb aquest món, la creació d'una cervesa artesana amb formulació única, una Imperial Black IPA amb gerds, flor de saüc, mel, xarop d'auró i regalèssia. 2 malts i 3 tipus de llúpol: Centennial, Columbus i Chinook. 10'2% 100 IBU. Gestada a Reptilian Brewery. Realment intensa, com tot el projecte.

Hem volgut saber més de tot plegat i per aquest motiu una tarda de dimecres seiem a Grans Records de Lleida per parlar de tot plegat en una conversa pel nostre espai radiofònic que podeu escoltar tot seguit en cru sense aturades musicals, això queda per vosaltres i descobrir així els Corbs.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?