Menu

Sergi Ramos: El que cal mirar és la viabilitat del negoci

Sergio RamosUna aventura editorial en paper en ple segle vint-i-u en l'era de les pandèmies, videoconferències, xarxes socials i internet dedicada al món de la música i més en concret de l'escena del heavy metal pot sembla una completa bogeria provinent d'una ment que no sap en quin món estem. Doncs bé, ha passat, en un context en el que les publicacions de paper han anat desapareixent del consum informatiu dels seguidors, no ja del heavy metal, sino de la música en general tot i que encara quedi un reducte de fidels, i han anat deixant el seu lloc al quiosc a altres tipus de publicacions ens trobem amb la iniciativa d'impulsar una nova capçalera en paper que mensualment serà present als quioscs.

Es tracta de Power, així s'anomena aquesta iniciativa que si, com dèiem, pot semblar una autèntica bogeria si al darrera hi ha un personatge com Sergi Ramos ben conegut entre prou seguidors del gènere i crec que tots els que l'intentem difondre d'una manera o altra com a mínim coneixement d'on es posa i les dificultats o pros que tindrà sí que ho tindrà clar. Coneix el sector i fa anys que hi treballa. Tot plegat en el marc de la seva sortida de la direcció d'un altra capçalera llegendària com Metal Hammer de la que va estar al capdavant durant quasi dos anys i que ha generat força debat i m'atreviria a dir polèmica per com s'ha produït tot plegat i les maneres en com s'ha produït la seva sortida i els arguments de totes les parts implicades.

Sigui com sigui ja tenim un número al carrer i ja que tot i ser convidats a la presentació oficial que es va fer a Barcelona no vam poder-hi assistir sí que no vam voler deixar passar l'oportunitat de parlar amb el director del nou mitjà en paper, Sergi Ramos, en el marc del nostre programa de ràdio perquè ens expliqués tot el que ha envoltat el seu pas per Metal Hammer que al final ha comportat d'alguna manera el naixement de Power. Més d'un hora de conversa que oferim en el context del nostre programa radiofònic i que també vàrem aprofitar per gravar en vídeo i també podeu veure. Així doncs, llibertat per escollir el format que preferiu en una conversa creiem que més que interessant.

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?