Menu

Vicente (Golgotha): En tinc prou amb que a la gent li agradin les nostres cançons

GolgothaHi ha bandes que només amb la seva trajectòria ja es comprova fàcilment que hi ha uns fonaments i el que són en el moment actual no és cap casualitat. Aquest és el cas dels mallorquins Golgotha, una proposta ferma de l'escena extrema que amb els seus inicis allà per l'any 2013 han refinat i expandit la seva música a través d'un total de nou llançaments, si recollim els que apareixen a la seva pàgina web, el darrer dels quals en forma d'EP ha vist la llum aquest 2021. No ha estat en forma de llarga durada, com el seu anterior Erasing the Past del 2019, si no amb un EP anomenat Remembering The Past/Writing The Future.

En ell, la veterana formació realitza un interessant recorregut pel seu passat, tot i que també demostren que el seu present i futur té molt per oferir. Ofereixen un nou tema Don’t Waste Your Life, totalment inèdita, que ve acompanyada de versions renovades i regravades de clàssics de la seva discografia com Helpless, I Am Lost, Elemental Changes i Lonely. El resultat és una mostra d'energia renovada i bon doom metal que demostren que la foscar mai havia brillat tant.

L'entrevista que oferim es va emetre en l'edició corresponent al 21 de març de 2021 del nostre programa radiofònic, on escoltem, a més, el disc de Adrian Smith i Richie Kotzen, Pretty Reckless, Bonfire, Fox System, Jon Marom Project, Aerial Blackened i Golgotha. També la nostra habitual secció amb Ricard Altadill.

Us n'oferim aquí l'àudio de tot el programa així com també el vídeo de l'entrevista que tenim disponible al nostre canal de Youtube per poder també veure l'enregistrament en imatge de l'entrevista. Així mateix, en el mateix canal de la popular plataforma de vídeos online podeu trobar altres entrevistes amb membres de bandes tant del panorama estatal com internacional fetes en anglès, castellà o català, penjades en versió original tal com van ser fetes per no alterar ni el més mínim el seu contingut.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?