Menu

Jordi Creus, Metal Against Coronavirus: Estem en converses amb les grans per un disc

Metal Against CoronavirusTots sabem el que va ser el 2020 i el 2021. La pandèmia a truncat tantes coses que ja fa temps que és impossible pensar que res serà com era. La nostra escena musical no n'és pas una excepció però hi ha una iniciativa que s'ha impulsat des de casa nostra que mereix tota l'atenció que li puguem donar.

METAL AGAINST CORONAVIRUS és un projecte creatiu que crida a la participació de la comunitat metàl·lica internacional. Tothom i és convidat: bandes, il·lustradors, dissenyadors, fotògrafs, enginyers de so, estudis de gravació i productors, directors de vídeo, community managers, agències de booking, mànagers, promotors, companyies de merchandising, periodistes musicals i altres professionals que gaudeixin i participin de l'escena. Va ser creat per recaptar fons per la lluita contra el coronavirus. Perquè totes les nacionalitats es sentissin confortables en el projecte i amb el destí dels guanys es va decidir es destinessin a la Fundació Resposta Solidària COVID-19 de la Fundació Nacions Unides en el marc de la Organització Mundial de la Salut.

L'objectiu és crear un disc digital recopilatori amb temes originals i la participació de tots aquells músics interessats. L'objectiu són 10 temes i que es pugui arribar a publicar en un disc. Tot plegat es vincularà a través de la plataforma BANDCAMP. Val a dir que de moment ha comptat amb noms com Jeff Becerra (Possessed), Andy LaRocque (King Diamond), Karl Willetts (Memoriam, ex. Bolt Thrower), James Murphy (Death, Obituary, Testament…), Dirk Verbeuren (Megadeth),Tony Choy (Cynic, Atheist, Pestilence), Mattias IA Eklundh (Freak Kitchen), Marios Iliopoulus (Nightrage), Daniel Dekay (Exciter), Danko Jones, John McEntee (Incantation), Alex Bouks (Immolation), David Ingram (Benediction), Derek Roddy (Ends), Bill Hudson (Doro, I Am Morbid), Kelly Mclauchlin (I Am Morbid, Pessimist), Kam Lee (Massacre, Mantas), Rogga Johansson (Paganizer)... i més han de venir...

També enginyers com Tom & Jim Morris dels Morrisound Recording, Kristian Kohle, Tony Lindgren, David Castillo, Dave Otero, Brad Boatright, Dan Swanö, George Nerantzis i Maor Appelbaum a més d'il·lustradors com Joe Petagno (Motörhead), Matt Cavotta (Autopsy), Giannis Nakos (Origin, Suffocation, Cryptopsy, Morbid Angel...), Marcelo Vasco (Slayer, Machine Head, Testament...), Roberto Toderico (Asphyx...), Lucas Ruggieri (Kadavar, Leviathan...), Alcides Burn (Krisiun, Revolta, LockUp, Nervosa...), Stan Dark Art and Lord Of The Logos (Metallica, Emperor, Public Enemy...)

Des de Simfonia Metàl·lica ens hem volgut posar en contacte amb el responsable del projecte, el guitarrista català de la banda Pánico al Miedo, Jordi Creus, amb qui vam conversar sobre tot plegat en una conversa que us oferim en el marc del nostre programa radiofònic o/i també disponible al nostre canal de Youtube.

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?