Menu

Diva Satanica: Treballar a aquest nivell és nou per mi

Nervosa 2021Un dels "culebrots", per qualificar-ho d'alguna manera del 2020 pel que fa a bandes va ser la desfeta de les brasileres Nervosa. Va ser a l'abril, en plena eclosió de la pandèmia, que es va saber que del trio amb el que fins llavors coneixíem les brasileres només quedava Prika Amaral. Les altres dues membres Fernanda Lira i Luana Dametto van decidir deixar la banda. Sigui per la falta de concerts i demés informacions al voltant d'això van rebre més atenció mediàtica del que potser en uns temps "normals" haguessin tingut.

El cas és que es dubtava de la continuïtat del grup però la llavors únic membre Prika Amaral es va encarregar de deixar clar que el grup seguiria. Més endavant es va anunciar com a noves incorporacions Mia Wallace, Eleni Nota i la vocalista Rocío Vázquez (Diva Satanica) formant una banda multinacional. Caldria veure què ens podria oferir aquesta formació. Durant el fatídic 2020 van poder reunir-se al sud d'Espanya per poder gravar un nou disc, precisament el que ens presenten en aquest inici de 2021, Perpetual Chaos, un disc que està sent acollit amb molt bones ressenyes i que mostra que la renovació ha estat per un bon fi.

Per totes aquestes raons vam creure que seria interessant parlar amb la nova vocalista del grup, Rocío Vázquez (Diva Satanica), prou coneguda en l'escena estatal per la seva banda Bloodhunter, col·laboracions en mitjans especialitzats i l'aparició en un popular programa televisiu de talents. Si alguna cosa fa notar ràpidament Rocío amb les seves paraules és la il·lusió i ganes que aquesta nova etapa de la banda brasilera li està donant. Oportunitat de donar un pas endavant en una carrera a la que faltava aquesta espenta per donar-se a conèixer en uns cercles de major repercussió.

La conversa es va produir en el marc del nostre programa radiofònic en la seva edició del 31 de gener de 2021. Aquí us n'oferim aquesta edició així com l'enregistrament en vídeo penjat al nostre canal de Youtube.

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?