Menu

Knights of Blood: Les bandes que s'hi dediquen professionalment ho passaran malament

Qui vulgui mirar de recolzar propostes de noves bandes i, per tenir un valor afegit, més o menys properes geogràficament no té cap excusa per gratar entre l'escena local i estatal per poder trobar bandes de diferents estils que de ben segur poden satisfer les ànsies de portar-se a les orelles nou i fresc material.

Aquest podria ser el cas que ens ocupa amb Knights of Blood, una formació de cinc membres que es defineixen a sí mateixos com a heavy metal, si parlem de l'estil que practiquen, provinents de Granada amb vocalista femenina al front. No són uns nouvinguts, porten amb el que presenten actualment quatre treballs discogràfics el darrer dels quals, El Lado Oscuro, fins i tot han encarat aquest treball endurint un punt el seu estil acostant-se al thrash en un treball que sona com un tro a nivell de producció.

Per parlar i conèixer una mica més el grup ens posem en contacte amb José Ramón Vílchez, guitarra de la formació, que ens aten en plena pandèmia i reclusió pel Covid-19, aspecte que, no pot ser d'un altra manera, també està afectant el moment actual del grup i les presentacions en directe que tenien previst fer tot i que ja n'havien pogut fer algunes a l'inici d'aquest funest 2020.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. També estem present a Spotify on podeu escoltar les darreres vint edicions del nostre espai clickant al nom de la popular plataforma d'streaming on hem deixat l'enllaç. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquem totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?