Menu

Tertúlia, com afectarà el Covid-19 a la nostra escena?

Dies excepcionals. La majoria de la població tancada a casa per una... pandèmia!!! No us sona a pel·lícula? Tot el que està passant sembla tret d'una d'aquestes produccions de Hollywood, tant recurrents al llarg dels anys, on passen grans calamitats que afecten la humanitat. Un cop més el tòpic que la realitat acaba superant la ficció es compleix, en tenim una bona mostra en els darrers anys.

Sigui com sigui és el que toca. Sort en tenim de les xarxes de comunicacions actuals. Internet fa que continuem comunicats, distrets, treballant, informats, desinformats... amb tot el bo i dolent que té tot plegat. Ha esdevingut una eina encara més bàsica del nostre dia a dia. Gràcies a això moltes coses poden seguir tirant endavant, sobretot pel que fa al món dels mitjans i de la comunicació. És per això que el nostre programa radiofònic que cada setmana s'emet a les comarques de Lleida al 104.5fm no s'ha aturat. Molts cops en compartim continguts amb aquesta, la seva extensió a la xarxa, altres no. El que no solem compartir són les edicions senceres del programa de ràdio. En aquesta ocasió ho farem. Per què? Creiem que pot ser interessant compartir la visió que tenen de l'afectació i com es pot redreçar un sector com el cultural, i més en concret l'escena musical del rock dur i metall. Quan tot passi el perjudici haurà estat poc o molt? Serà fàcilment recuperable? Què caldrà fer? Els actors del negoci implicats estaran a l'alçada? Aquestes, entre altres qüestions, són prou interessants com per reflexionar-hi.

Ho fem amb tres convidats il·lustres, amb el responsable de l'agència de management Ricard Altadill METAL BUS, promotor del MetalcatFest, sala Wolf, ex-col·laborador de Metal Hammer i tantes altres coses. Albert Vila director de Science of Noise i Fiar el vocalista dels Foscor. Us oferim doncs aquesta edició complerta del nostre programa de ràdio corresponent al 22 de març de 2020.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?