Menu

Herejía: A les comunitats més petites ens hem d'ajudar la gent de l'escena

HerejíaCert és que les propostes de bona part de les bandes de l'escena s'han radicalitzat en els seus estils volent portar a l'extrem l'estil que practiquen. Això no treu que hi hagi bandes que vulguin mantenir la flama de l'estil més clàssic dins de la nostra escena. Herejía són una banda cántabra de heavy metal, i tot i que les seves influències parteixen de la NWOBHM. Amb aquest La quinta herejía ens presenten el seu segon disc, un treball que tot i les influències comentades del moviment britànic de primers dels 80 sonen molt més a power metal. D'altra banda si ens fixem en la portada segurament et poden venir a la memòria bandes de thrash metal dels 80.

És obvi, i no se n'amaguem que les seves influències venen de grups clàssics i referents com poden ser Judas Priest o, dins de l'escena estatal, grups com Sobredosis, Ángeles del Infierno o Barón Rojo. Cert és que en algun moment la seva proposta pot sonar a mil cops vista però cal tenir en compte les bandes que intenten mantenir la flama, l'arrel de tot allò que avui dia està passant en aquest moviment musical.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?