Menu

Sherpa: Si aparegués al concert final de Barón Rojo seria per diners, les relacions amb els germans són pessimes

Si algun personatge es pot considerar com un dels referents de l'escena del rock dur estatal dels 80 aquest és Sherpa. Amb Barón Rojo encara ara són considerats com una de les millors i més exitoses bandes que mai ha tingut l'estat. El seu llegat encara avui és recordat i estimat. No cal que en digui més, de ben segur que tots coneixeu què vull dir i el significat d'aquest nom.

Tampoc no escapa ningú que històricament la formació va estar dividida entre per una part els germans De Castro i de l'altra Sherpa i Hermes Calabria. Fa uns anys vam viure una reunió poc lluïda on van acabar de nou amb males maneres. Si més tots aquells que vam poder veure'ls als 80 ens vam treure l'espina encara que fos evident que no hi havia cap química entre ells. Un cop els germans han decidit deixar d'arrossegar el nom pel fang i s'ha anunciat gira final amb un darrer concert a Madrid el 2020 es produeix simultàniament l'anunci que Sherpa i Hermes formen una nova banda anomenada Los Barones. Sembla el destí coincidir dos notícies com aquestes.

Aquesta nova formació ja ha donat a conèixer un nou tema, Vive Hoy, i sembla que tindrem més material fresc properament a més d'una gira de presentació del grup que passa, de moment, per dos festivals com són el Rock Fest Barcelona i el Leyendas del Rock a Villena (Alacant). És per això i en el marc de les entrevistes que hem vingut realitzant en motiu d'aquestes cites que hem volgut contactar amb Sherpa en una interessant conversa on rebel·la els propers plans, parlem de música i explica els darrers contactes que ha tingut amb els De Castro un cop ha rebut una trucada per participar en el concert final del 2020 de Barón Rojo. Sherpa no pot ser més contundent en la seva resposta, sincer i sense embuts. Us convidem a escoltar les seves paraules tal i com ens agrada a Simfonia Metàl·lica, escoltant la veu dels protagonistes i sense filtres. Poques vegades tenim oportunitat de parlar amb músics que diguin les coses com les pensen i sense complexes.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?