Menu

Albert Civit, Kalikenyo Rock: Tenim plans a llarg termini

Arriba juny i com cada any en els darrers catorze es prepara una nova edició del Kalikenyo Rock. Cert és que segurament no és l'estil i l'escena que té més protagonisme en el nostre espai però la relació entre el metall i el punk no escapa a ningú que és ben propera. Són molts els motius per parlar del festival, des del evidentment musical, fins al que representa per una petita població com Juneda o les comarques de Lleida tant faltades d'una cita com aquesta de prou importància com perquè tingui ja cert renom guanyat a pols i sigui considerada i tinguda en compte en el calendari de festivals no tant sols de Catalunya si no també de l'Estat.

Segons per qui, és clar, ja sabem que tot el que faci referència a música dura no existeix ni apareix en multitud de llocs, des de mitjans de comunicació (inclosos els de Lleida) a la difusió com a esdeveniment musical que podria rebre des de les institucions. Res d'això, el de sempre, només interessa segons quina cultura...

Per la nostra part no quedarà. Un any més, ja és una tradició, hem volgut que el mateix màxim responsable de tot plegat, Albert Civit, ens fes cinc cèntims de com es prepara aquesta nova edició, però no tant sols això... També parlem de l'edició del 2018 amb tots els canvis que va haver i el que va comportar pel festival, les discrepàncies amb l'ajuntament de la localitat i la seva entrada en la política local.

Tot això en una versió més despullada que la emesa en el nostre espai radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?