Menu

Félix Lasa, Leize: Nos encanta tocar en pueblos fuera de las grandes capitales

LeizeLeize són una d'aquelles bandes amb les que passa un fenomen poc usual i és que agrada a un ventall de públic molt ampli. Entre el seus seguidors compten gent de l'escena del rock urbà, punk, heavy, metall i m'atreviria a nombrar fins i tot altres estils. Poques bandes poden presumir d'això, potser SA i poques més a l'estat.

Sigui com sigui són ja 30 anys de carrera i quina millor manera de celebrar-ho que amb un nou disc d'estudi, l'onzè de la seva trajectòria aquest Deriva gravat als 2noisy de Azpeitia (Guipúscoa) i masteritzat als Cuttingroom de Suècia. En total són 10 noves peces que presenten la novetat del guitarrista Mikel Lazkano. Fa poques dates publicàvem la nostra opinió sobre el disc que encara podeu consultar en el següent enllaç.

Ens hem volgut posar en contacte amb l'històric membre del grup Félix Lasa. Afable i disposat a parlar de tot amb una sinceritat i passió que costa de veure en persones que fa ja 30 anys que es mouen per l'escena i el negoci, a més d'estar al capdavant de la part creativa. Ens atén tot just des del seu local uns dies abans de començar la gira de presentació d'aquest nou Deriva que precisament comença a casa nostra, en concret a la ciutat de Barcelona.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?