Menu

Xeria: L'únic que desitgem és que la nostra música arribi

Xeria és una banda de metall melòdic fundada l'estiu de 2017, en el període de poc més d'un any componen onze temes amb la idea d'editar-los el més aviat possible de manera professional. Així doncs, destacar la voluntat d'anar seriosament des d'un primer moment del grup. La banda està formada per Marina Sweet a les veus i com a autora de les lletres; Félix Gacho al baix; César Manjarrés a la bateria; Carlos Z a la guitarra i Víctor Herrera als teclats.

Es tracta de temes i un estil molt melòdic, molta melodia fàcilment recordable amb tornades que s'enganxen fàcilment gravat als estudis asturians Dynamita amb la producció de Dani G. A més, cal destacar les col·laboracions que han tingut ja que Lady Ani dels Last Days of Eden ha participat en la gravació així com Isra Ramos i Alberto Rionda dels Avalanch. El grup ha gravat també un clip pel tema Tienes Miedo que ja es pot veure per les xarxes i ara estant presentant el treball en directe. Ens posem en contacte amb la mateixa Marina Sweet per parlar de tot plegat.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?