Menu

Molly, Hamlet: No ens agrada explicar el perquè dels temes o el nom dels discos

La xifra dels 20 anys ens està envoltant darrerament. No sé si és casualitat però nosaltres fa 20 anys que vam iniciar aquesta aventura i molts dels entrevistats i bandes a les que donem sortida tant al nostre espai radiofònic com a la web també estant en aquestes xifres o per sobre. Aquest és el cas dels madrilenys Hamlet que amb tres dècades a les esquenes i més de deu discos d'estudi en aquest punt de la seva carrera i després d'estar girant defensant La Ira ara ens presenten nous temes amb aquest Berlín.

En aquestes alçades ja poques coses pot atemorir el grup alhora d'experimentar i voler portar més enllà la seva música. Així ho han volgut fer i ara que, després d'un inèdit concert acústic el passat mes de desembre al seu Madrid natal, encaren de nou una de les seves vessants més conegudes i reconegudes com és el format elèctric en una nova gira que els porta a multitud de ciutats de l'estat i més que possiblement a sud-Amèrica. Són dues les dates a Catalunya en que se'ls podrà veure en directe, almenys en aquest primer tram, Lleida i Barcelona, i no hem volgut perdre l'oportunitat de conversar de nou amb Molly.

L'entrevista, com és habitual amb tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?