Menu

Guillermo, Angelus Apatrida: Europa no és la meca del heavy metal

Si parlem de thrash metal a l'estat espanyol cal fer esment a una banda que amb treball constant i demostrant treball rere treball la seva qualitat s'han guanyat el dret a ser considerats com tot un referent dins el gènere. Parlem dels Angelus Apatrida que després de Hidden Evolution i girar insistentment per Europa arribant fins i tot a sud-Amèrica i Austràlia s'han fet una reputació sòlida com a banda de directe amb bones composicions.

El seu segell actual, i des de fa uns anys, Century Media té clar que són un dels noms a tenir en compte i després que passessin bona part del 2017 treballant en nous temes a finals del mateix any van entrar a gravar-los. El curiós és on van fer-ho, aspecte que desvetllen en aquesta conversa. De nou han treballat amb Daniel Cardoso per donar forma a aquest Cabaret de la Guillotine que conté deu de les més excitants peces que mai hagin escrit.

En motiu de l'edició del treball, oficialment la sortida ha estat el 4 de maig de 2018, vam tenir l'oportunitat de parlar amb el guitarra i veu del grup Guillermo Izquierdo una setmana i mitja abans de la sortida al mercat en el marc del nostre espai radiofònic. La conversa va ser emesa el dia 29 d'abril i encara és possible recuperar el programa sencer en aquest enllaç. Aquí us oferim només la part de la conversa amb Guillermo, uns interessants 30 minuts on parlem del nou disc, l'escena del metall, la societat on vivim, mitjans de comunicació i reivindicació laboral... per si fos poc!!!

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?