Menu

Janet Gardner (Vixen)

Vixen van tenir a finals dels 80 una popularitat difícilment igualable avui dia per una banda de rock que debuti discogràficament. Els seus dos primers treballs Vixen i Rev it Up les va posar en primera plana del hard rock melòdic. Van arribar a girar amb bandes com Deep Purple o Scorpions a més d'ocupar minuts en la MTV quan el rock dur gaudia de gran popularitat i difusió.

Un tercer disc més discret va coincidir amb l'auge d'altres estils musicals a més d'uns temes que van sorprendre els seguidors. En aquest punt es va dissoldre el que es considera la formació clàssica. El grup va seguir però passant a un lloc en l'escena residual i sense treure nou material durant molts anys.

El primer contacte per la reunió es va fer a través del programa de la VH1 Bands Reunited, i des d'aquell moment es va començar a forjar la idea de reunir la formació clàssica. Tot just quan es volia portar a terme Jan Kuehnemund va traspassar, el fort cop lluny de desfer l'intent el va fer més fort com a record i tribut a la fundadora de la banda.

Parlem via Skype amb Janet Gardner pocs dies abans del peculiar tour que van fer per l'estat espanyol sense cap altra data per Europa sobre el moment actual del grup, el passat, les circumstàncies de la reunió i el nou material que estant preparant on està molt present la memòria de la guitarrista desapareguda..., però no avancem més coses. Aquí us oferim l'àudio d'aquesta entrevista.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?