Menu

Slayer - Christ Illusion

Discogràfica:    Warner Music
Data sortida:    08·08·2006

SlayerUns clàssics de la música extrema que amb la formació original han tornat discogràficament després de fer-ho als directes des de ja fa un temps. Voldria centrar-me en l'aportació musical del grup deixant de banda tot el que els envolta i s'ha comentat. Des de les actituds titllades de feixistes als suposats episodis satànics i altres històries. La música és el que ens interessa i volem comentar aquí.

Christ Illusion suposo al meu parer un retorn a èpoques pretèrites del grup reprenent així una velocitat i producció dels temes perdudes en els darrers treballs d'estudi. No així la cruesa que sempre ha irradiat la seva música que sempre ha continuat present. La inicial Flesh Storm ja et deixa garratibat, un dels temes més ràpids que hagin fet, i ja sabeu que no són pocs... Però es que no hi ha treva fins a la fi del disc!!. Catalyst segueix la tónica veloç amb els clàssics riffs del grup i l'intercanvi de solos per part de Kerry King i Jeff Hanneman. Més del mateix a Skeleton christ i una mica més de varietat a Eyes of the insane amb unes notòries línies de baix en la tornada, un instrument poc destacat en el grup i l'estil en general, en un dels millors temes de tot el treball. Però és que de tots els temes en podria dir virtuts i pocs defectes.

 

En definitiva, gran disc d'una banda que rarament decep ja sigui en disc o en directe, un puntal imprescindible de tot el que es fa dir música extrema en el que podria ser la banda sonora del món que hem creat.Tom Araya no perd facultats vocals i sembla que en cada nou disc es deixi la gola més que mai, increible!. Pel que fa a les lletres de nou un retrat del món decadent en que vivim amb l'habitual dosi imaginativo-gore per part de la banda. Especialment divertida Cult si no sentiu cap mena d'atracció per algun tipus de culte religiós.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?