Menu

Talisman - Five Men Live

Discogràfica:    Frontiers Records
Data sortida:    21·03·2005

Talisman Five man liveSón moltes les referències que arriben a les nostres mans i, tot i que totes poden tenir cert atractiu, algunes fan que t'aparegui un ampli somriure de satisfacció en una escena molts cops repetitiva.

En aquests darrers temps la cosa de les reunions i demés està prenent un caire quasi de moda. Ja ens preguntem a diari qui serà el proper. I el més greu per al rock i el heavy metal és que molts cops aporten bastant més que les noves bandes. Preocupant.

En el cas dels Talisman no m'atreviria a parlar d'una reunió ja que alguns dels membres de la banda com Marcel Jacob o Jeff Scott Soto són un cul inquiet, aquest darrer no para d'actuar en directe en solitari, llançar referències al mercat, participar en homenatges a Queen, Talisman... etc, i alguns dels músics de la banda l'acompanyen en aquests periples arreu on va i tenen el precedent d'un relativament recent disc d'estudi.

Talisman sempre ha estat en els seus quinze anys d'existència segell de qualitat com es pot confirmar en aquest doble CD en directe, que no primer

directe ja que n'hi dos que el precedixen a més de set discs d'estudi. Tampoc és que mostri grans pretensions aquest llançament ja que són les grabacions fruit del desig d'un promotor escandinau que la banda va tenir a bé editar. Concretament els concerts al Mondo Club d'Stockholm a Suècia i al festival Sweden Rock, ambdòs l'any 2003. Bona selecció de temes de la seva carrera i les imprescindibles bromes i discursos del gran Jeff Scott Soto. Qué més vols!!

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?