Menu

Spiritual Beggars - Demons

Discogràfica:    Inside Out
Data sortida:    20·06·2005

Spiritual Beggars

Bandes com Spiritual Beggars completen el cercle virtuós que formen grups com Carcass, Carnage, Arch Enemy i algunes altres i que tenen com a punt en comú la figura d'un músic en majúscules com Michael Amott. No deixa de sorprendre la capacitat de creació i el talent de personatges com aquest.

Alternant diferents bandes com les citades abans, encara que alguna despareguda, també ens ha demostrat el germà gran dels Amott que l'obertura musical i la varietat estilística són una virtud manifesta. En aquest marc Spiritual Beggars han recollit la tradició dels clàssics com Black Sabbath, Deep Purple o Dio en una música que en el rock dur podríem anomenar "intemporal".

Un disc amb un so contundent i net alhora on es noten les hores al local treient tot el que inclou el treball i que recorda de manera evident als 70s. A més, amb una formació com aquesta només es pot esperar bon material.

El grup va començar el 1992 però no va ser fins la sortida de Ad Astra (1999) que van obtenir el reconeixement de l'escena internacional. Això es va

repetir el 2002 pel següent disc On Fire que va marcar el debut del vocalista JB. En definitiva, un nou capítol en una carrera potser encara curta però profitosa.

I que la divina providència vetlli per Michael Amott.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?