Menu

Plowshare - Here comes the plowman

Discogràfica:    Discmedi
Data sortida:    15-01-07

PlowshareEm satisfà enormement poder recomanar per segon mes consecutiu una banda catalana i, a més em permetreu que ho destaqui per infreqüent malauradament, de les comarques de Lleida. Finalment els Plowshare veuen editat el seu primer disc sota un nom prou conegut en la música catalana Discmedi cosa que no ens ha de portar a engany ja que tot i semblar que això garantitza una bona distribució sembla ser que no està sent així. Per no parlar del fet, habitual avui en dia, que el grup s'ha hagut de fer càrrec de l'enregistrament i tot el que l'ha envoltat.

Centrant-nos en l'aspecte purament musical dir-vos que ens ofereixen nou temes més una excel·lent intro acústica que satisfaran els amants del heavy metal més clàssic i sense floritures amb tocs que poden recordar bandes com Paradise Lost o Anathema en determinats passatges de temes com Anacreon Lights o el que dóna títol.

En general resulten bons temes per no parar de fer headbanging...Segurament els falta madurar l'aspecte compositiu i el treball vocal però en trets generals el resultat és més que digne. Val a dir també que utilitzen l'anglès i el català, en aquest darrer cas sense complexes i utilitzant la varietat dialectal occidental que els hi és pròpia. Caldrà estar atents als futurs passos del grup.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?