Menu

Jorge Salán - Chronicles of an evolution

Discogràfica:    Pagana/Dro
Data sortida:    20-02-07

Jorge SalánTercer disc en solitari del guitarrista Jorge Salán, segurament més conegut per formar part de Mago de Oz que del seu treball en solitari, on confirma les bones maneres que havia demostrat en anteriors referències. Tot un plaer pels amants de les sis cordes i, a més, amb la col·laboració de noms estelars de l'escena com Jeff Scott Soto (Journey, Talisman, Y. Malmsteen) i Danny Vaughn (Tyketto, Waysted) a les veus, Bob Daisley (Rainbow, Ozzy, Gary Moore, Kate Bush) al baix i Carlos Escobedo (Savia, Sôber) a la guitarra rítmica.

No ens enganyem, no ha descobert res nou i segurament molts diran que aquests temes et poden sonar a Joe Satriani o altres guitarristes notables. Però avui dia ja és de destacar quan un disc ens ofereix senzillament bones cançons, amb molts matisos i amb domini de l'instrument majúscul sense descuidar la varietat que ofereix abarcant molts estils i que sembla increïble que sigui obra d'un músic de 24 anys. L'únic que us puc dir és que l'escolteu.

De ben segur que en el futur Salán ens sorprendrà amb material ben divers i més enllà dels cànons estrictes del rock o el heavy metal. Un músic amb el seu talent i tècnica la sorpresa seria que no ho fes.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?