Menu

Noisedrome - December's in bloom

Discogràfica:    Autoeditat
Data sortida:    Desembre·2006

NoisedromeSi en la recomanació del mes passat ens congratulàvem de poder ressenyar del bon disc d'una banda de casa nostra ara continuem la ratxa, en aquesta ocasió amb una banda ben propera a l'àmbit del Simfonia... i ho dic literalment.

Es tracta d'una banda de terres lleidatanes, concretament de Mollerussa i entendreu doncs allò de pròxima, que amb tota l'empenta del món s'han enfrontat al repte d'assumir les despeses d'una gravació plantejada a nivell professional en tots els sentits. Des del so passant per aspectes més tècnics com la mescla i masterització fins als detalls més evidents com és el disseny de portada i la presentació en general.

El resultat és un disc que ofereix nou peces que recorden a parts iguals les influències de bandes de l'escena death nòrdica i els estils anomenats “moderns” en l'escena del heavy metal provinents dels EEUU. I sincerament crec que el conjunt del treball pot satisfer per igual tant als amants del death com de l'anomenat nu metal. S'ha de comentar també el fet que la mescla hagi corregut a càrrec d'un gran conegut en l'escena com Fredrik Nordström i

la masterització s'hagi fet als West West de Nova York. Sincerament, una anècdota crec tot plegat ja que si no hi hagués hagut bons temes i ganes de fer les coses bé els esmentats no són mags, senzillament professionals que treballen amb qui pagui els seus honoraris.

Només queda desitjar-los sort en la feixuga tasca de donar-li promoció al disc i moure'l per alguna companyia per poder-lo distribuir d'una manera decent.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?