Menu

Vidres a la Sang - Endins

Discogràfica:    Xtreem Music
Data sortida:    01·09·2006

Vidres a la SangNo sabeu com m'agrada poder fer una ressenya en aquesta secció, com a un dels discos dels mes, d'un treball de casa nostra i cantat en la llengua de Fabra. No us penseu pas però que l'únic mèrit de la banda i del disc és que estigui cantat en català o que sigui una banda catalana. Res d'això, el que ens interessa, la música, val la pena.

Segon treball d'aquesta banda, Vidres a la Sang, que va sorprendre amb el primer disc i que en aquest segon repeteixen esquemes en part però amb bons resultats. Una tercera entrega en aquesta línia al meu parer si que no aniria a favor de la progressió del grup. La durada del disc torna a ser curta, escassament uns 35 minuts però tots sabem que això no és problema per fer un bon disc... recordeu Raining Blood per exemple? En total vuit temes on en aquesta ocasió sí que les lletres i la música són del grup. Només en la cinquena peça Torna al teu cos tornen a utilitzar l'obra de Martí Pol com ja van fer en el primer disc. Musicalment segueixen apostant per un black-death de factura contundent tot i que en aquesta ocasió podem copsar més melodia i solos al llarg dels temes. I com podeu comprovar per la foto de portada la imatge de la banda continua dominada pel vermell.

 

Caldrà seguir-los la pista i esperem que l'escena del heavy catalana ens doni més alegries com aquesta, i perquè no dir-ho, si és en la nostra llengua, millor.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?