Menu

Abisme: Tenim idealitzada l'escena del nord d'Europa

AbismeDe la ment d'Anna Vidal i Joan Gau (ambdós a càrrec de guitarra i veus) va sorgir la voluntat de començar a crear temes per donar forma a un nou projecte musical. De fet, ja es coneixien de pertànyer a altres formacions musicals de l'escena i la moguda barcelonina. Un cop van poder completar la formació ràpidament va sorgir la idea de gravar. És així que ens presenten aquest primer treball relativament ràpid des de la formació del grup.

Ens presenten doncs As Fear Falls In, un disc de música extrema, pesada però molt eclèctic ja que es tracta d'un ventall d'influències molt ampli que pot anar des de la simplicitat i anar per feina del punk, a la velocitat del death, tot plegat barrejat amb stoner però també certs tocs de doom. Això és Abisme, un compendi de música extrema que es vol obrir pas en la nostra escena, ja tant rica, per mirar de fer-se un lloc. La banda mateix s'ha encarregat de tot el procés de gravació i producció.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?