Menu

Foscor: Un munt de segells europeus tenen bandes de la península

Foscor 2019Foscor són sens dubte una de les bandes punteres del metall fet a casa nostra i cantat en la nostra llengua. Tot i els seus inicis on oferien i els podríem encasellar en uns cànons i estil més habituals i esperables dins l'escena extrema amb el pas del temps han sabut desenvolupar una aposta personalíssima. Amb bon criteri el segell Season of Mist va saber veure tot el potencial i l'especial de la proposta del grup i ja els va incorporar fa un temps.

El 2017 ja vam tenir ocasió de parlar amb en Joan Francesc quan van editar el primer episodi d'aquesta trilogia en la que estant immersos, aquí podeu recuperar la conversa. Aquell Les Irreals Visions ja era tota una declaració d'intencions. Ara, mantenint aquesta forta connexió amb un període cultural tant notable a Catalunya com el Modernisme, ens ofereixen un desenvolupament paral·lel relacionat amb l'Art Nouveau entre altres. L'art visual i la seva secreta aparença prenen relleu amb Els Sepulcres Blancs on la banda tracta de manera poètica com encarar els canvis d'un món malalt cap i a través d'una terra de somnis. El títol ja és una metàfora per aquest món de somnis i expectatives on els humans moren com a tals en la seva realitat per reeixir lliures en un imaginari molt millor.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?