Menu

Iván, Big Mouthers: Les bandes de versions fan molt per la música

El rock melòdic no està de moda, que coi, mai ha estat de moda!! Potser a finals dels 80 va tenir un dels seus moments més àlgids ja que l'eclosió anys enrere de la MTV i la popularitat en aquells temps del rock va fer que fins i tot aconseguís grans cotes de mercat i bones posicions a les llistes de discos més venuts. Allò ha passat. En la nostra societat tot s'ha radicalitzat, fins i tot la música ja que cal captar l'atenció dels possibles oients en una oferta absolutament desmesurada.

En aquest panorama i dins de la diversitat i qualitat de l'escena de casa nostra trobem una banda que a través de les influències de grans bandes del rock melòdic i més comercial reivindiquen l'estil. Big Mouthers són uns veterans dels directes, porten ja a les esquenes multitud d'actuacions com a banda de versions, que no tribut cal distingir. Vaja, allò de tota la vida i que ha passat sempre, les bandes comencen tocant temes dels seus herois i posteriorment a mesura que van adquirint destresa i maduresa aflora en molts casos una creativitat que en el cas que ens ocupa s'ha plasmat en un primer disc anomenat Wishes.

Rock sense complexos, melòdic, ben executat i amb el segell d'un grup que denota un gust per l'estil molt refinat. Parlem amb el baixista Iván en una conversa que ens posa en antecedents del grup, reflexionem sobre els denostats grups de versions i tribut i un futur que avui dia es presenta incert per qualsevol grup que té "l'atreviment" de sortir al mercat discogràfic amb material propi. L'entrevista, com és habitual amb tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines es va originar en el nostre programa de radio del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem.

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?