Menu

'77: En aquest disc no ens hem imposat límits creatius

A ningú escapa que avui dia la societat que hem construït li falta alguna cosa. Des de sentit comú a tolerància, empatia o fugir de tantes actituds superficials que només busquen una façana. En aquest sentit, i centrant-nos en l'àmbit musical, cada cop aquesta faceta de la cultura està més desprestigiada. La música no és tinguda en compte com a fet cultural i moltes de les propostes que ens ofereixen els grans mitjans de comunicació que encara dediquen part, o tot, del seu temps a la música només ho fan amb propostes buides de contingut i buscant la comercialitat entesa com a producte de consum.

En aquest marc, i centrant-nos en l'escena del rock, sempre queda reductes on refugiar-nos i gaudir d'una proposta que sota cap concepte busca cap altre propòsit que oferir una proposta honesta i creient que, tot i respectant tot allò que avui dia es pugui oferir, el que ens ofereix pel que fa a aquesta cultura i fins i tot més enllà el passat ens hauria de servir per aprendre i poder seguir fent camí aprenent dels errors i sent conscient d'allà on ens encaminem. 77 són un d'aquests reductes.

La banda acredita ja una carrera notable on el rock clàssic és el protagonista. Les arrels als 70 sempre han estat clares i les reivindiquen sense cap mena de vergonya. Bright Gloom és el seu cinquè treball i suposa tot una novetat pel que fa al seu so. Els germans Valeta han explorat nous camins que sorprenen pel que ha estat fins ara la trajectòria de la banda. En parlem amb els mateixos germans Armand i LG amb tota la humilitat que els caracteritza. La conversa ha estat extreta del nostre programa radiofònic, trobareu fent click aquí totes les edicions i l'edició on es va emetre en aquest enllaç.

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?