Menu

Motto Perpetuo: El metall està més viu que mai!

Motto PerpetuoMotto Perpetuo no són uns nouvinguts a l'escena del rock dur de casa nostra. Amb l'inici del nou mil·leni Jordi Fernández (guitarra) i José Torrent (ex-bateria) impulsen la banda després de diverses experiències a la ciutat de Barcelona. Els primers anys la banda practica un estil més proper al power metal i graven una primera demo amb el nom del mateix grup.

Després d'una època més convulsa i amb canvis de formació és a partir del 2007 que amb la incorporació de l'actual cantant Mireia Farré que consoliden un estil més melòdic. Un primer disc veu la llum el 2009, Perpetual Time, que els serveix per donar-se a conèixer amb material propi en els nombrosos directes que ja fan i participacions en diferents concursos obtenint sempre primeres posicions. Pel seu segon intent discogràfic posen tota la carn a la graella i dediquen temps i esforços en les composicions que gràcies a una campanya de micromecenatge pot ser una realitat, Circus of Life els consolida com una realitat. A més, treballen amb el productor David Palau (músic de sessió i productor més de 25 anys i guanyador d'un Grammy Latino el 2012). El disc veu la llum la primavera del 2017.

La banda encara es troba fent concerts presentant Circus of Life i aprofitant unes dates per les comarques lleidatanes conversem en una freda i plujosa tarda en el marc poc habitual d'una cafeteria amb Mireia Farré. Una conversa on surten quasi tots els temes possibles. El grup, l'escena, la dificultat de tirar endavant una banda, els actors del negoci...

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?