Menu

George, The Wizards: En directe hem de ser una piconadora

The WizardsSi grates una mica en l'escena sempre trobes diamants i propostes interessants. Fa temps que ens havia arribat el nom d'aquesta formació de Bilbao que practiquen una barreja de proto-heavy més primitiu dels 70 amb influències de doom, psicodèlia sense deixar de banda el heavy metal més clàssic. Eclecticisme total amb influències que van des dels clàssics que tots podem tenir al cap fins a bandes com Danzig a qui reivindiquen fins i tot versionant i editant material del grup.

Aprofitant que estan de gira i passen per Catalunya amb dates a Barcelona i Lleida aquest mes de maig no vam voler perdre l'oportunitat de parlar amb un dels seus guitarres, Jorge, que ens comenta l'actualitat del grup, sobre les gires, noves gravacions, influències i els propers concerts. En aquest sentit la cosa promet ja que tothom qui els ha vist en concert en diu meravelles. Que no deceben en cap sentit vaja, és moment de comprovar-ho ara que per fi els directes tornen a funcionar i les programacions estant plenes de propostes.

L'entrevista es va fer en el marc del nostre espai radiofònic i us oferim la totalitat del programa amb multitud d'altres continguts com una tertúlia amb Ricard Altadill, Sara Moreno i Pau Navarra responsables de les agències Metal Bus, Background Noise i Blood Fire Death per parlar del paper de la promoció i el management de bandes en la indústria musical actual. També l'enregistrament en vídeo de la conversa si així ho preferiu al nostre canal de Youtube on trobareu multitud d'entrevistes amb bandes tant del panorama català, estatal o internacional.

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?