Menu

Hynphernia: És la meva primera experiència en un grup

Death & LegacyDeath & Legacy és un grup de metall melòdic que neix a Zamora, al 2013, com a reposta a les inquietuds musicals comuns de cinc amics, Carlos bateria, Jesús i Jose guitarres, Hugo baix i Ely veu. Amb influències musicals que passen per Arch Enemy i Trivium fins a Metallica i Soziedad Alkoholika es barregen per donar unes bases molt pesades i marcades que conjunten amb la línia melòdica de la veu femenina i la gutural masculina. 

El seu Ep de presentació, Start to Fall, va ser gravat amb el productor Dan Diez de Sonovision Rock Lab Studios de Logroño, fent amb ell una primera gira nacional. A l'hivern del 2014 van gravar el seu primer Lp, Burning Death, de nou amb Dan Díez com a productor, que va sortir el desembre del mateix any.

la seva gira Burning Tour van compartir escenari amb grans bandes estatals i internacionals como Angelus Apatrida, Soziedad Alkoholika, Noctem, Dark Moor, Avulsed, Awakening Sun, etc... El seu segon disc, Silence, va veure la llum el 3 d'octubre de 2016, amb la incorporació de Manu Acilu a la guitarra en substitució de Jose. Llavors ja va ser masteritzat pel reconegut i prestigiós gurú de la música metal europea Mika Jussila als Finnvox Studios de Helsinki, Finlàndia. Va ser presentat en directe en una gira estatal i internacional, com a banda invitada del grup canadenc The Agonist.

Amb la nova formació, després de la incorporació de Hynphernia a la veu, en 2020 editen el seu tercer i més ambiciós disc, INF3RNO. És en motiu de la sortida d'aquest disc que ens posem en contacte amb la més recent incorporació del grup, Hynphernia, tota una promesa dels guturals estatal que en la seva primera experiència en un grup amb ganes de fer coses vol progressar en l'escena. Us oferim la conversa que vam mantenir amb ella.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?