Menu

Fears Away + Victims of a Down 10-5-19

La Boite, Lleida
Fotos: Joan Guillem Fontelles

Tot començant la festa major de Lleida i com a proposta alternativa dels concerts tradicionals dels Camps Elisis aquest divendres dia 10 de Maig vam tenir una ració de Hardcore en mans de Fears Away seguit d'un tribut a un dels grans grups internacionals a càrrec de Victims Of A Down. Cal dir que tot i que l'aposta per el Hardcore a Lleida cada cop és major gràcies als esforços de Yeti Produccions (cosa que agraïm els fanàtics d'aquest gènere) era molt arriscat fer coincidir la data amb l'inici de les festes de Lleida. Així i tot la resposta per part de la gent va ser molt bona arribant aproximadament mig centenar de persones a la sala "La Boite". Tenint en compte que hi ha hagut concerts que hem vist molt menor afluència considero tot un èxit l'assistència d'aquest públic.

Arribades les 22:30 van obrir les portes de la sala per a què la gent comences a entrar fins que al voltant de les 23 va començar a sonar la "Intro" donant el tret de sortida als de Vitoria-Gasteiz, Fears Away que van sortir a l'escenari amb molta força començant amb Goliath una de les cançons del seu nou treball Beyond Reflection fent moure'ns a tots des del primer moment. Acabat el primer tema van tocar The Bravest The Strongest del seu primer disc, la sala es començava a omplir i per tal de motivar-los a què es posessin més endavant de la sala Ion, vocalista de la banda, va baixar de l'escenari a fer-nos moure i a motivar tot el personal.

Continuant amb els temes del nou disc van tocar Far & Unknown, The Art Of The Invisible, Hygge i Poisoned temes que en el disc ja et fan perdre el cap i què en directe van fer que el públic no pares de fer "headbanding" i que en vàries ocasions es van fer "Mosh Pit" amb la gent que s'havia animat a estar al davant de tot.
Tornant al seu primer treball van tocar My Enemies My Satisfaction (en la meva opinió un dels millors temes del grup i que compta amb la col·laboració de Diego del grup Teksuo). No Pain No gain (tema que en el disc compta amb la col·laboració de Sasu del grup Meltdown)) i My Own Fate feien arribar a la part final el concert on part del grup va tornar a baixar entre el públic a tocar entre la primera fila de gent fent-nos moure encara mes i transmeten molt bon rollo a tots i on els que vam poder veure una col·laboració espontània per part de Dani de Niu de Corbs fent part dels guturals.
Per donar punt final al concert van tocar Never Surrender del seu primer disc. Un tema potent que transmet molta energia i que va tancar un concert que estic convençut que qui no conegues als Fears Away a partir d'ara els tindrà molt en compte.

Ecuador de la vetllada i era torn pels lleidatans Victims Of A Down que jugaven a casa i estaben còmodes a l'escenari de "La Boite" tenint el públic entregat des de la primera cançó.

Començant per Pictures van repassar gran part dels èxits del grup a què tributen amb molt bon rollo i amb moltes ganes fent col·laborar a un públic entregat que es coneixia les lletres de tots els "Hits" que van tocar. Des de Suite.Pee, Prison Song, Needles, Deer Dance,J et Pilot, Holy Mountains passant per Boyace i arribant Chop Suey que va fer que la gent pràcticament cantes tota la lletra d'aquesta mítica cançó.

Després li tocava el torn a Psycho, Forest, Aerials, War!, Lonely Day i Toxicity en les que vam poder veure una de les anècdotes més divertides del concert veient com part del públic va mantejar al cantant durant una llarga estona. Sugar donava el punt final a aquesta festa tribut on tots els assistents van poder gaudir de la versió més "lleidatana" de System Of A Down.

Si hi ha una cosa que puc dir dels Victims Of A Down és que el "bolo" que ofereixen és una festa entre amics tocant cançons de "System Of A Down" passant una bona estona, cosa que fa que el seu directe faci oblidar el concepte de grup tribut, extrem que a bona part del públic de l'escena desagrada, fent-nos passar una bona estona a la gent que vam assistir al concert.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?