Menu

Manel, Vrademargk: És molt difícil per un grup sobreviure sense tocar

VrademargkUna nova mostra del talent de casa nostra. Vrademargk no són uns nouvinguts, els de Terrassa fa un grapat d'anys que ens ofereixen el seu death metal havent tingut oportunitat de compartir escenari amb bandes com Dark Tranquillity, Insomnium, Gorgoroth, Vader, Malevolent Creation, Prostitute Desfigurement, Gorod...

En aquesta ocasió, però, les coses han canviat substancialment. La formació del grup ha sofert importants variacions en els darrers anys i han passat per un període de trasbals que ha portat un silenci que s'ha extés en el temps i que ha comportat que hagin replantejat molt dels seus passos així com encarar un futur proper que volen encara tingui el grup.

És per això que enmig de la pandèmia i quan van tenir uns temes que consideren mostra el que és el grup ara mateix i millora i continua el seu llegat van voler entrar a enregistrar aquest disc. D'aquesta manera es posen a les mans del gran Eloi Boucherie (alma màter dels mítics Vidres A La Sang) als Farm of Sounds per enregistrar-lo, i a les de Jaime Gómez Arellano als Orgone Studios per la masterització. Tot plegat apostant per la llengua pròpia que dona més força i credibilitat si cal a les noves composicions expressant així de manera més profunda tot allò que pretenen transmetre.

Us oferim l'edició del nostre programa radiofònic on es va emetre l'entrevista entre altres continguts com les novetats entre altres de Sabaton, Primal Creation, Mercury Circle o recordem els Últimos de Cuba. A més, la nostra habitual secció amb Ricard Altadill on ofereix la seva visió dels fets al voltant de la revista Metal Hammer. Si preferiu veure, a més d'escoltar, l'entrevista també la vam enregistrar en vídeo i resta penjada al nostre canal de youtube que us convidem a visitar i subscriure-us.
 

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?