Menu

Crisix: Els nous temes ens porten a l'origen de tot

CrisixDes d'aquestes pàgines en multitud d'ocasions hem comentat que a casa nostra la quantitat i qualitat de bandes existents en el panorama del heavy metal és nombrosa. Però, certament, sempre n'hi ha que destaquen i estem davant d'un cas evident. Des del primer moment quan eren pràcticament uns adolescents sense instruments i es van presentar al Wacken tenien clar que anaven a totes i que no defallirien. Aquesta fe els ha portat a editar un bon grapat de discos que des de l'autoedició els ha portat a signar per un segell amb distribució internacional i tocar arreu del món literalment fins al punt de anys després de guanyar la Metal Battle tocar per mèrits propis als escenaris grans del prestigiós festival alemany.
 
Amb aquesta perspectiva i amb el pretext del recent documental sobre aquella participació i victòria en el certamen de bandes novells de Wacken hem volgut parlar amb el grup sobre precisament aquest treball audiovisual i per mirar de saber quins ha de ser els propers passos del grup.
Així doncs, us oferim una entrevista amb Pla Vinseiro i Marc "Busi" Busqué, que ens reben virtualment des del seu local d'assaig, on ens expliquen com va la composició del seu nou treball d'estudi que properament entraran a gravar així com el moment actual de la banda, el documental de Wacken, el passat i tantes altres coses en una hora de conversa.
 
L'entrevista va ser concertada pel nostre programa radiofònic que es va emetre el 4 d'abril de 2021 aprofitant també per enregistrar la conversa en vídeo com podeu veure en els dos formats que oferim aquí. L'àudio del nostre programa radiofònic i el vídeo que hem pujat a Youtube.
 
Podeu recuperar tots els nostres programes amb multitud d'entrevistes i seccions al nostre canal a Ivoox.
 
 
 
 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?