Menu

Oscar Sancho (Lujuria): Hi ha idees a les que cal enfrontrar-se

Oscar SanchoNo és cap secret que aquesta web va néixer a conseqüència d'un programa de ràdio. Molts cops apareixen continguts diferents en cada mitjà però les que més són propostes que es complementen o senzillament les compartim. Aquest és el cas que ens ocupa. Aquesta temporada estem portant a terme la vint-i-dosena temporada del nostre programa de ràdio. Hi hem iniciat un bon grapat de noves seccions amb interessants col·laboradors al capdavant. Una d'elles és la que hem anomenat "Paraula d'en Ricard" on cada setmana amb Ricard Altadill (conegut personatge de l'escena a casa nostra) comentem l'actualitat, parlem de música, donem notícies i alguna exclusiva. En el marc de la secció vam estar comentant tot el que estava passant amb una de les figures, almenys fins ara, més estimades del rock dur a l'estat espanyol com és José Luis Campuzano "Sherpa". Les seves declaracions i intercanvi de d'idees contraposades i retrets amb altres personalitats del rock estatal com per exemple Oscar Sancho de Lujuria.

En un moment ens vam proposar i vam estar d'acord en parlar amb els protagonistes i conèixer de primera mà les seves raons i punts de vista sobre tot plegat. D'aquesta manera vam poder parlar i oferir un programa especial amb Sherpa emès el tretze de desembre de 2020. Aquí el podeu escoltar i us enllacem el contingut tant en àudio amb tot el programa com en vídeo.

Ara és torn per Oscar Sancho que va voler expressar el seu punt de vista i opinions tot just al cap d'una setmana. Us oferim l'edició sencera del programa on es va emetre, especialment llarga, on n'és el contingut principal.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?