Menu

Albert Civit, Kalikenyo Rock: No volem crèixer més

Festivals. Aquesta és la paraula que cada estiu ens ve al cap als amants de la música. De gran format, íntims, de varies setmanes, dies, un sol dia, tot un cicle de concerts... n'hi ha de tota mena i per tornar-se boig. El mal de cap és saber a quin anar segons les teves preferències ja que encara que siguis molt sectari en els teus gustos musicals segur que tens multitud d'opcions per triar.

Això sí, si vius a les comarques de Lleida no diré que no n'hi hagi però l'oferta és bastant més limitada. Un dels que s'està convertint, si ja no ho és, en el més gran d'aquest indret del país és el Kalikenyo Rock de la localitat de Juneda (Garrigues). El que va començar com una idea boja que es va plasmar en un concert enmig d'un carrer amb un grup local passet a passet i tretze edicions després ja és un festival amb majúscules capaç de convocar un bon nombre de persones vingudes d'altres indrets i on les bandes volen tocar.

Certament és una cita que s'allunya una mica del que acostumem a tocar en aquest petit racó del ciberespai, el protagonisme sempre l'ha pres el punk i punk-rock però sabem, perquè els coneixem, que la vena més heavy dels organitzadors no ha deixat mai d'estar present. S'ha manifestat en l'edició del 2017 i en aquest 2018 ja s'ha desfermat totalment amb la inclusió en la jornada del dissabte d'un escenari dedicat a aquest estil amb bandes com Leize, Kop, Hamlet, In Mute, Su Ta Gar o Angelus Apatrida per citar-ne només algunes.

A Simfonia Metàl·lica hem fet nostre el festival i a més d'entrevistar a algunes de les bandes participants com Angelus Apatrida o Gospel Punk també vam dedicar un especial al nostre programa de ràdio amb el seu màxim responsable del que ara us oferim la conversa que vam mantenir en el següent àudio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?