Menu

Noctämbuls: El recolzament a les bandes que comencen dels grans mitjans és complicat

Comencem amb aquest una sèrie d'entrevistes amb les bandes participants al MetalcatFest II aquesta iniciativa a la que no podem fer res més que donar tot el suport, i del que som mitjà col·laborador, a una iniciativa que dona tot el protagonisme a les bandes de casa nostra que canten en llengua catalana. Segurament les que ho tenen una mica més difícil i per part de l'audiència fer veure que una és una llengua, que tot i minoritzada, no deixa de ser vàlida per un estil com el metall en totes les seves vessants i estils.

D'altra banda tot pren més sentit per Simfonia Metàl·lica quan som si no l'únic un dels pocs mitjans especialitzats en aquesta escena musical que opta per fer tota la seva difusió en llengua catalana intentant d'aquesta manera normalitzar el seu ús en aquest àmbit com en el seu moment va passar amb el futbol per exemple i ara està vist com el més normal del món i les transmissions són tant o més seguides que qualsevol altra.

Inauguren aquest seguit de converses amb les bandes participants els Noctämbuls, una banda que va néixer com un tribut als enyorats Sangtraït i que poc a poc s'han guanyat un nom com a banda sòlida de temes propis. Es dona en aquest cas una feliç casualitat i és que el grup ja té enregistrat un nou treball anomenat Torres d'Ivori que veu la llum abans que acabi aquest 2019 i el marc del MetalcatFest II és un marc ideal per començar a rodar els nous temes. Parlem en aquesta conversa sobre tot plegat amb en Rubén.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?