Menu

Blindpoint: Li hem de donar al disc l'oportunitat de ser escoltat

BlindpointÉs sorprenent a quin nivell ha arribat l'amateurisme actualment. Tampoc no fa tants anys les bandes passaven per aquell procés d'entregistrar demos amb una qualitat dubtosa per poder fer-les circular i aconseguir l'atenció d'algun segell. Si ho aconseguien un primer treball era sinònim de millora però la majoria de cops encara mostrava un nivell precari en massa sentits. No cal que expliqui com han evolucionat les coses i avui dia un primer disc de qualsevol grup és sinònim ja directament de qualitat, si parlem de la vessant tècnica, bon so i unes produccions a nivell plenament professional.

Aquest ha estat segurament un dels grans factors en positiu del món digital i el fet que les mateixes bandes hagin pres consciència que cal tenir cura d'aquest aspecte. Els lleidatans Blindpoint són un bon exemple del comentat. El primer treball que presenten és tot un cop a la cara que no té res a envejar a com sonen tantes bandes guiris que ens portem a l'orella habitualment. Producte autòcton, gravat a les comarques de ponent i que els posa en el tan ric mapa metàl·lic català amb una referència que cal tenir en compte.

El bateria Pep i el vocalista Javi ens atenen en una agradable tarda de tardor enmig de la ciutat de Lleida en un marc tant ideal per una conversa sobre música que la botiga de discos i cerveseria Grans Records, la quadratura del cercle perfecta per parlar de Through the Ashes of Life, primera referència del grup. Parlem sobre el disc, influències, el camí fins arribar-hi... en el que ja no era una entrevista si no una conversa entre bojos per la música extrema.

L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

 

 

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?