Logo

Icestorm: El que falta és circuit de sales per tocar de forma digna

Dotze anys han passat ja des que els barcelonins Icestorm es van decidir a tirar endavant el que es pot qualificar de bogeria, entès en el sentit de mirar de tirar endavant un projecte amb el metall com a protagonista en aquest cap com a banda, i és que s'ha de tenir moltes ganes i saber a què t'enfrontes per defensar aquest tipus d'iniciativa en els temps que corren. Fa més d'una dècada cantar metall en català era tota una excentricitat, encara ho és ara... però menys, i ells van ser una de les primeres bandes a deixar-se de complexos i fer-ho sense embuts.

Contes de la Vall del Glaç va ser una primera proposta més encarada al metall clàssic i més concretament al power. Des de llavors una segona proposta com va ser Terres de Foc i sobretot canvis en la formació que han comportat podríem dir un nou enfocament a la trajectòria de la banda en molts sentits. La visió i perspectiva de les noves incorporacions han aportat noves ganes que ens han portat al moment actual. El grup està presentant Saga, una tercera referència que sorprendrà d'allò més a tots aquells que tinguin referència de la banda des dels seus inicis ja que són una banda molt més agressiva i poderosa. Des del so aconseguit fins el tractament de veus i l'estil que ara practiquen poc o res té a veure amb els inicis.

Per conèixer millor el moment actual del grup i parlar d'aquest nou Saga ens posem en contacte amb en Marc, vocalista del grup amb el que parlem del disc, l'escena, els mitjans, la llengua i altres aspectes que us convidem a escoltar en la conversa que vam mantenir. L'entrevista, com és habitual amb pràcticament tot el material en àudio que oferim a les nostres pàgines, es va originar en el nostre espai de radiofònic del que en podeu seguir els podcast de cada edició clickant en aquest enllaç on trobareu moltes més entrevistes en el marc del programa a més de la música que hi punxem. Us convidem, a més, a feu un M'agrada a la nostra pàgina a Facebook on publiquen totes les actualitzacions que es produeixen a la web i els programes de ràdio.

 

© 2015 Simfonia Metàl·lica. Tots els drets reservats