Menu

Inversus: Tornarem al crowfunding pel segons disc

Feia temps que hi anàvem darrere però no hi havia manera de quadrar agendes per poder parlar amb els lleidatans Inversus sobre el seu disc La era del Cuervo.

La voluntat ha estat fer-ho en persona i als estudis de ràdio on Simfonia Metàl·lica surt a les ones lleidatanes cada setmana però finalment ha estat per telèfon. Ja en el seu moment ens vam fer ressò del seu treball tant al programa com en aquesta humil pàgina web, aquí ho podeu veure.

Això sí, el motiu era més que adient i aquesta vegada no ho podíem deixar passar ja que el grup afronta els 10 anys d'existència amb un concert de celebració a la sala La Boite i plans de futur que passen per un segon disc pel que ja tenen material preparat.

El canvi de formació, el crownfunding, els estudis de gravació lleidatans, el recurrent tema de la situació de l'escena i molts altres temes formen part de la conversa que podeu escoltar en tot seguit. El nostre interlocutor és Hastur, veterà de l'escena lleidatana que posa ara tot el seu esforç i experiència al servei d'Inversus i encarregat de les sempre difícils tasques vocals, més encara quan també ho has de compaginar amb un instrument.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?