Menu

Òsserp

T'imagines a una banda de grindcore o D-beat sonant com una de death metal d'Estocolm? Una formació que combini el punk més extrem amb la ultratumba sueca? Això és Ósserp, una banda que neix de les cendres de Crani Sèptic, The Workers i Narcopsy, fills de Napalm Death, nets de Bolt Thrower, nebots d'Entombed,en una barreja entre old school death metal, grindcore i D-beat… A tota velocitat, so 100% suec i cantat en català.

Desprès d'un EP el 2013 i un split amb Assot el 2014, al fi presenten Sang i Sutge, un disc només disponible en vinil gràcies als segells Kremón Records, Pick Your Twelve, Brutal Arratia i Blood Fire Death. Gravat i mesclast per Aleix Archs i Jordi Mas als Bloq Estudi de Barcelona i masteritzat per Brad Boatright als estudis Audiosiege de Portland, Oregón, el seu primer disces mostra com un d'aquells treballs curts però intensos, tant sols 33 minuts.

Després de la gravació del disc, Xavi va abandonar el grup i és ara Vali (Morbid Flesh) l'encarregat de presentar aquests vuit temes a la veu. Conversem amb un dels membres de la banda, Dani, que ens fa avinents tots els detalls del llançament.

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?