Menu

RockFest Barcelona

Rock Fest Barcelona'

El seguiment de les informacions que van sorgint durant l'any dels festivals en general forma part ja d'una de les distraccions que tenim temporada rere temporada. Opinions per tots els gustos del cartell i sobre qualsevol aspecte que hi faci referència. Especialment a l'estat espanyol ja que arreu d'Europa tots podem recitar quines són les cites a tenir en compte però com deia a l'estat encara no hi ha hagut manera que alguna de les propostes esdevingui duradores en el temps i amb certa reputació de fer les coses amb sentit.

Això sembla que està canviant ja que a Espanya són dues les propostes que ja fa anys que tenen un enclavament definitiu i intenten sobreviure als durs temps que es viuen en la cultura i especialment la música en directe. Però no voldria fer esment a aquests si no a un que sembla haver nascut amb ganes de consolidar-se i que es celebra a casa nostra que ja tocava tenir un gran festival de heavy metal en territori català, es tracta del ROCK FEST BARCELONA.

 En aquest 2015 es celebrarà la segona edició amb un cartell prou destacable per atraure un bon ventall de seguidors de tots els gèneres en un enclavament adient per la cita i que volem destacar. En primer terme, evidentment les bandes, ja s'ha tancat el cartell i fins i tot la distribució de bandes que es pot consultar a la seva web. Per destacar només algunes de les més atractives dir que imprescindible serà veure la forma dels Scorpions que sembla no tenir fi, uns Europe en estat de gràcia des del seu retorn, Accept triomfants en els darrers anys, veurem si Judas Priest continuen en caiguda lliure, el molt que prometen Nightwish amb el seu nou treball, uns Helloween renascuts o la curiositat de veure Nuclear Assault. Pels que fa als més propers Hamlet presentaran La Ira, els Angelus Apatrida són valor segur i la curiositat de veure en quin estat es troben Angeles del Infierno. Menció a part mereix l'homenatge a Sangraït que faran LGP amb dos dels seus membres, com sabeu, Martín Rodríguez i Quim Mandado que segur despertaran interès.

Val a dir que en les darreres dates Arch Enemy ha emès un comunicat on fan saber que per problemes d'agenda amb altres concerts programats en la data de Barcelona cancel·len la seva aparició al festival. Per suplir aquesta baixa l'organització ha donat a conèixer dos nous noms, Axxis i Refuge, tot i que encara no s'han especificat els dies en els que actuaran.

A més, la novetat d'una zona d'acampada ubicada a Montmeló que segurament serà una bona opció per tota la gent que ve de més lluny i no pot o no vol allotjament hoteler.

Una cita imprescindible aquest any i esperem poder explicar-ho!!!

Accés

Has oblidat la contrasenya? / Has oblidat el nom d'usuari?